Advarsel

 

Denne Bog er gratis og kan på ingen måde udgøre en kilde til handel.

 

Du er fri til at kopiere denne Bog til din forkyndelse eller til at distribuere den eller også til din Evangelisering på Sociale Netværk, forudsat at dens indhold ikke ændres eller ændres på nogen måde, og at webstedet mcreveil.org citeres som kilde.

 

Ve jer, satans agenter, som er grådige og som vil forsøge at markedsføre denne lære og disse vidnesbyrd!

 

Ve jer, satans sønner, som nyder at offentliggøre disse lærdomme og vidnesbyrd på Sociale Netværk, mens I skjuler adressen på Hjemmesiden www.mcreveil.org, eller ved at forfalske deres indhold!

 

Du skal vide, at du kan undslippe menneskers retfærdighedssystem, men du vil helt sikkert ikke undslippe Guds dom.

 

I Slanger! I Øgleunger! hvorledes kunne I undfly Helvedes Dom? Matthæus 23:33

 

Kære Læsere,

 

Denne bog opdateres regelmæssigt. Vi råder dig til at downloade den opdaterede version fra www.mcreveil.org Site.

 

Vi vil gerne gøre opmærksom på, at denne Undervisning er skrevet på Engelsk og Fransk. Og for at gøre den tilgængelig for så mange mennesker som muligt, har vi brugt computersoftware til at oversætte den til andre sprog.

 

Hvis du opdager fejl i den tekst, der er oversat til dit sprog, så tøv ikke med at give os besked, så vi kan rette dem. Og hvis du ønsker at ære Gud og fremme Guds arbejde ved at oversætte Undervisning til dit sprog, er du velkommen til at kontakte os.

 

God Læsning!

 

ADVARSEL VIDNESBYRD

(Opdateret den 05 06 2024)

 

Kære brødre og kære venner, det er med glæde, at vi stiller forskellige vidnesbyrd til din rådighed. Vi finder dem nyttige til vores åndelige fremskridt og til vores åndelige opbyggelse. Nogle af disse beretninger kommer fra mennesker, der tjente satan, og nogle kommer fra mennesker, der så Himlen og/eller Helvede. Samlet set styrker disse beretninger vores dømmekraft og åbner vores øjne for Åndelig Kamp. Derudover hjælper de os med at være bedre rustet mod de angreb, som vi konstant er ofre for satan og hans agenter for.

 

Disse vidnesbyrd skal på ingen måde tages for evangeliets ord, det vil sige absolut sandt, og de bør heller ikke erstatte din Bibel. Forlad aldrig din bibel for at omsætte et vidnesbyrd i praksis. Det er ikke på grundlag af noget vidnesbyrd, at Gud vil dømme os senere, men snarere på baggrund af Bibelen. Husk også, at vores valg om at offentliggøre disse Vidnesbyrd ikke udgør nogen anbefaling fra deres forfattere.

 

Som vi allerede har fortalt dig i undervisningen om Dømmekraft, bruger Gud den, han vil, til at få sin herlighed til at skinne eller tale til sine børn. Bare fordi en person bærer et vidnesbyrd, gør ham eller hende ikke til et Guds barn. Uanset om vidnesbyrdet er om en person, der tjente satan, eller om en person, der så Himlen og/eller Helvede, skal du bare modtage det, som Gud ønsker at give dig som åbenbaring gennem disse historier, uden at falde i fælden med at tro, at det folk, Herren har brugt til at give dig disse vidnesbyrd, er fra Gud.

 

Ved meget godt, at Gud til at formidle sine budskaber, endda kan bruge genstande og dyr. Du har for eksempel Bileams æsel. Lad mig genopfriske din hukommelse med denne passage fra 4 Mosebog 22. "... 27Da Æselet så HERRENs Engel, lagde det sig ned med Bileam. Da blussede Bileams Vrede op, og han gav sig til at slå Æselet med Stokken. 28Men HERREN åbnede Æselets Mund, og det sagde til Bileam: Hvad har jeg gjort dig, siden du nu har slået mig tre Gange? 29Bileam svarede Æselet: Du har drillet mig; havde jeg haft et Sværd i Hånden, havde jeg slået dig ihjel! 30Men Æselet sagde til Bileam: Er jeg ikke dit eget Æsel, som du har redet al din Tid indtil i Dag? Har jeg ellers haft for Vane at bære mig således ad over for dig? Han svarede: "Nej!". ..." Numre 22:1-33.

 

Hvis du er enig med mig i, at det æsel, som Gud plejede at tale til Bileam, hverken var en sand Guds tjener eller et Guds barn, skal du forstå, at de, gennem hvilke Gud giver os de forskellige vidnesbyrd, som vi læser, ikke er nødvendigvis hverken sande Guds tjenere eller Guds børn. Denne advarsel skal være klar for dig fra nu af.

 

Flere mennesker efter at have læst de vidnesbyrd, som vi offentliggjorde, gik på Internettet for at undersøge deres forfattere lidt. Hvad disse mennesker så, chokerede dem. De indså, at forfatterne af disse vidnesbyrd ikke har noget af Gud i deres livsstil. Disse forfattere er næsten alle et ægte bagvaskelse af Jesu Kristi Evangelium. De er simpelthen genstand for skandale. Næsten alle disse såkaldte tidligere satanister, mandlige og kvindelige, har erklæret sig for at være Guds tjenere. Alle har givet sig selv den titel, de kan lide. Nogle kalder sig Hyrder, andre Evangelister og andre Profeter. Andre har endda nerven til at kalde sig Apostle. Nogle startede som pastorer, og et par måneder senere blev de Apostle, og nu er de blevet det, de kalder "Biskopper".

 

De har påbegyndt et evangelium, der ikke har noget at gøre med Kristi sunde lære. Når du ser nogle af dem, har du svært ved at tro, at de engang engang kendte Jesus Kristus; de adskiller sig ikke fra verdslige mennesker. De bærer alle slags smykker og make-up. Kvinder bærer parykker, væger og andre afskyelige frisurer på hovedet. Selv om de siger, at de har mødt Jesus Kristus Herren, synes de ikke at vide, at en kvinde et guds barn skal sløre sig selv, det vil sige dække hendes hoved i Guds nærhed. De ved tilsyneladende ikke at vide at et kvindebarn af Gud skal klæde sig anstændigt, undgå makeup, smykker, satanisk påklædning såsom bukser og andet forførende tøj.

 

Disse kvinder gav næsten alle sig titlerne som Kirkens ældste, det vil sige, de blev alle hyrder, evangelister, profeter, lærere, apostle, der foragtede Guds ord, som forbyder kvinden at undervise og tage myndighed over manden. Disse kvinder er således blevet satans sande instrumenter til at lede Guds folk på vildspor, for mange uvidende kristne tager dem for Guds børn på grund af deres vidnesbyrd. I, Guds Børn, lad ikke dette overraske dig mere. Det er bare en anden plan for satan at forvirre Guds værk. Lad os velsigne Gud for Dømmekraft.

 

En af disse kvinder, angiveligt tidligere satanister i hendes vidnesbyrd, afslører klart for dig, at satan havde tilbudt at åbne en hel kæde af smykkeforretninger for hende og forklarede hende, at ved at sælge smykkerne måtte hun tillade satan at for løbende at opnå menneskeligt blod og sjæle. Det er hende selv, der fortæller os, at satan havde afsløret for hende, at alle, der køber smykkerne, bliver direkte bytte for satan og hans dæmoner. Disse kvinder afslører for os, at juvelerne, takket være de mange besværgelser, der er lavet på dem fra mørkets verden, indeholder dæmoner, og at når nogen køber en juvel, er det i virkeligheden dæmoner, han køber, og at en gang i deres hus, trækker disse dæmoner i løbet af natten blod fra beboerne i huset. Så denne kvinde ved bedre end dig og jeg, at smykker indeholder dæmoner, der ikke kun ejer dem, der bærer dem, men endda dem, der bor i samme hus som dem, der bærer dem. Men når du ser denne såkaldte tidligere satanist, er du oprørt. Hun er altid prydet med smykker af alle slags, selv de mest ekstravagante. Dette er en reel bagvaskelse af evangeliet. Husk, at en af missionerne for satans agenter er at bagvaskes med evangeliet, at forvirre folks sind, så de, der ønsker at følge Herren, er forvirrede.

 

De, der læser disse vidnesbyrd og bliver skandaliseret ved at se deres forfattere på Internettet, skriver til os for at spørge, hvordan er det muligt, at en person, der hævder at have set Himlen og/eller Helvede, og som endda mødte Herren Jesus -Krist, lev det modsatte af hvad Guds ord lærer. Svaret er simpelt: Disse mennesker er ikke af Gud. Så vær opmærksom på udtrykkene "tidligere satanister" eller "ex- satanister" bruges til at kvalificere dem, der tjente satan, og som hævder at have konverteret til Jesus Kristus. Det er muligt, at nogle af disse konverteringer er sande; men disse såkaldte tidligere satanister er generelt intet andet end satanister. Så lad dig ikke forføre af disse agenter fra satan forklædt som Guds børn. Gør god brug af "Dømmekraft" undervisning, du finder på www.mcreveil.org hjemmeside.

 

Så ved, elskede, at mange af disse vidnesbyrd fra Himlen, Helvede, den mørke verden osv. Er sande. Hvis deres forfattere ikke er fra Gud, eller hvis de vælger at vende sig væk fra Gud, bortfalder dette ikke disse vidnesbyrd. Forstå bare, at det er de æsler, som Gud brugte til at afsløre for os, hvad han ville afsløre for os. Budskabet, som æslet gav Bileam, var fra Gud. At dette budskab virkelig kom fra Gud, gjorde ikke æslet til et Guds barn eller en Guds tjener. Æslet meddelte Bileam og forblev æsel. Bileam modtog beskeden fra Gud og var fri til at adlyde eller ikke adlyde. Dette er tilfældet for dig i dag. Efter at have modtaget disse vidnesbyrd, som Gud giver os gennem disse æsler, er du fri til at omvende dig og frygte Gud eller fortsætte med at have det sjovt med Gud.

 

Kære brødre og kære venner, husk en gang for alle, at det faktum at have set Himlen og/eller Helvede ikke gør nogen til et Guds barn. At have tjent satan og efterfølgende mødt Jesus Kristus gør ikke nogen til et Guds barn. Flere satans tjenere, som hævder at have forladt ham for at følge Jesus, ender altid med at vende tilbage til deres sande mester satan. Så tag hvad der opbygger dig åndeligt i vidnesbyrdene, men bekymre dig ikke om deres forfattere. Gør som Jesus anbefalede os i Mattæus 23:1-3"1Da talte Jesus til Skarerne og til sine Disciple og sagde: 2På Mose Stol sidde de skriftkloge og Farisæerne. 3Gører og holder derfor alt, hvad de sige eder; men gører ikke efter deres Gerninger; thi de sige det vel, men gøre det ikke."

 

Nåden være med alle dem, som elske vor Herre
Jesus Kristus i Uforkrænkelighed!

 

Indbydelse

 

Kære brødre og søstre,

 

Hvis du er løbet væk fra falske kirker og vil vide, hvad du skal gøre, er her de to løsninger, der er tilgængelige for dig:

 

1- Se om omkring dig er der nogle andre Guds børn, der frygter Gud og ønsker at leve i overensstemmelse med den Sunde Doktrin. Hvis du finder nogen, er du velkommen til at slutte sig til dem.

 

2- Hvis du ikke finder en og ønsker at slutte sig til os, er vores døre åbne for dig. Det eneste, vi vil bede dig om at gøre, er først at læse alle de Lærdomme, som Herren har givet os, og som kan findes på vores hjemmeside www.mcreveil.org, for at forsikre dig om, at de er i overensstemmelse med Bibelen. Hvis du finder dem i overensstemmelse med Bibelen, og er klar til at underkaste sig Jesus Kristus, og til at leve i overensstemmelse med kravene i hans ord, vil vi byde dig velkommen med glæde.

 

Den Herres Jesu Nåde være med eder!

 

Kilde og Kontakt:

Website: https://www.mcreveil.org
https://www.mcreveil.org

Klik her for at downloade denne Bog i PDF