Advarsel

 

Denne Bog er gratis og kan på ingen måde udgøre en kilde til handel.

 

Du er fri til at kopiere denne Bog til din forkyndelse eller til at distribuere den eller også til din Evangelisering på Sociale Netværk, forudsat at dens indhold ikke ændres eller ændres på nogen måde, og at webstedet mcreveil.org citeres som kilde.

 

Ve jer, satans agenter, som er grådige og som vil forsøge at markedsføre denne lære og disse vidnesbyrd!

 

Ve jer, satans sønner, som nyder at offentliggøre disse lærdomme og vidnesbyrd på Sociale Netværk, mens I skjuler adressen på Hjemmesiden www.mcreveil.org, eller ved at forfalske deres indhold!

 

Du skal vide, at du kan undslippe menneskers retfærdighedssystem, men du vil helt sikkert ikke undslippe Guds dom.

 

I Slanger! I Øgleunger! hvorledes kunne I undfly Helvedes Dom? Matthæus 23:33

 

Kære Læsere,

 

Denne bog opdateres regelmæssigt. Vi råder dig til at downloade den opdaterede version fra www.mcreveil.org Site.

 

Vi vil gerne gøre opmærksom på, at denne Undervisning er skrevet på Engelsk og Fransk. Og for at gøre den tilgængelig for så mange mennesker som muligt, har vi brugt computersoftware til at oversætte den til andre sprog.

 

Hvis du opdager fejl i den tekst, der er oversat til dit sprog, så tøv ikke med at give os besked, så vi kan rette dem. Og hvis du ønsker at ære Gud og fremme Guds arbejde ved at oversætte Undervisning til dit sprog, er du velkommen til at kontakte os.

 

God Læsning!

 

NATURMEDICIN REAGERER PÅ CORONAVIRUS

(Opdateret den 05 06 2024)

 

1- Indledning

 

Kære brødre og kære venner, den store kamp, som vi har kæmpet i årtier, har endelig givet pote. Al manipulationen fra Helvedes agenter, der styrer denne verden, er afsløret; den store snuhed hos slangerne og andre reptiler, der dominerer denne verden, er afsløret, og forvirringen i deres lejr er meget stor. De herskende vampyrer på denne planet, der kun lever af kød og blod fra de fattige mennesker, havde tænkt på en plan, der ville sikre dem en permanent forsyning af menneskeligt kød og blod. Den bedste løsning, de havde fundet, var oprettelsen af WHO.

 

Hvad er WHO? WHO (Verdens Hekseri Organisation), som disse hyklere har valgt at kalde Verdenssundhedsorganisationen, er en mafiaorganisation, hvis mål er at sikre, at jordens indbyggere lever permanent i sygdom. For at nå deres mål fremstiller de først og fremmest gifte, der er skadelige og meget farlige for helbredet, og pakker disse gifte ind under etiketten medicin eller vacciner, som de pålægger befolkningen. For det andet bekæmper de med det største raseri enhver videnskabelig forskning, der kunne føre til en reel løsning på forbedring af sundheden, og de forbyder systematisk ethvert middel, der virkelig kunne helbrede sygdomme. Til sidst myrder de, fængsler, eller ekskluderer fra lægernes ordrer, alle de læger og forskere, der står bag opdagelserne af ægte kurer.

 

De psykopatiske ledere i denne verden, som har skabt WHO, har to fordele: For det første har de regelmæssigt nok menneskekød og blod som følge af de mange dødsfald, som deres giftstoffer forårsager, og for det andet tjener de mange penge på salget af deres forskellige giftstoffer kaldet medicin, vacciner og andre lægemidler. Denne ekstravagante rigdom giver dem mulighed for at etablere deres overlegenhed og dominans over resten af menneskene.

 

Alle kompetente og oplyste læger og forskere, der er forpligtet til at arbejde for befolkningens sundhed, fjernes systematisk fra sataniske ordrer kaldet lægeordrer. Disse ordrer, der kontrolleres af psykopater fra de forskellige sataniske loger, samler på den ene side alle de får, der har svoret at gentage tomme slogans som papegøjer uden at forstå noget som helst, og på den anden side de onde, der har solgt deres sjæle til lucifer for at levere ham menneskekød og menneskeblod i overflod. Nedenfor følger en udtalelse fra en af de virkelige pensionerede læger, som opsummerer det, jeg beskriver, perfekt.

 

"Som pensioneret læge kan jeg ærligt sige, at medmindre du er ude for en alvorlig ulykke, er din bedste chance for at leve til en høj alderdom at undgå læger og hospitaler og lære ernæring, urtemedicin (plantemedicin) og andre former for naturmedicin, medmindre du er så heldig at have en naturmedicinsk læge til rådighed. Næsten al medicin er giftig og er kun beregnet til at behandle symptomer og ikke til at helbrede nogen. Vacciner er meget farlige, er aldrig blevet undersøgt tilstrækkeligt eller bevist effektive og har et dårligt forhold mellem risiko og udbytte. De fleste operationer er unødvendige, og de fleste medicinske lærebøger er unøjagtige og vildledende. Næsten alle sygdomme siges at være idiopatiske (uden kendt årsag) eller genetiske - selv om dette er usandt. Kort sagt, vores almindelige medicinske system er håbløst udueligt udueligt og/eller korrupt. Behandlingen af kræft og degenerative sygdomme er en national skandale. Jo før du lærer dette, jo bedre vil du være stillet." Dr. Alan Greenberg.

 

Desuden er denne tilståelse af Dr. Alan Greenberg ikke enestående. Dette er faktisk hvad alle ærlige læger og forskere bekræfter. Når du forstår det, bliver det lettere for dig at forstå, at løsningen på dit helbred ikke findes på hospitaler eller hos lægerne i denne medicin, der dræber dig frivilligt, bevidst og bevidst, hvilket giver dig indtryk af at behandle dig selv; dette lægemiddel, som en ekspert havde kaldt "Medicin K": K som konventionelle, K som Kemiske, og K som kriminel. Du vil finde denne undervisning med titlen: "Medicin K: Et Organiseret Folkedrab", på hjemmesiden mcreveil.org, i afsnittet om sundhed. Husk venligst, at løsningen på dine sygdomme enten ligger i Gud (guddommelig helbredelse), i naturen (helbredelse med naturlige planter) eller i en god ernæring. Læs venligst undervisningen med titlen: "Sygdom og Kost", som findes på hjemmesiden mcreveil.org, i afsnittet om sundhed.

 

For at vende tilbage til sagen om coronavirus, som er blevet et afpresningsinstrument fra disse luciferianere over for en naiv og skræmt befolkning, vil vi gerne stille nogle af de naturlige løsninger på problemet med coronavirus til rådighed, som afrikanske naturlæger har foreslået. Flere af disse behandlinger er blevet samlet af en afrikaner ved navn Mbah Mekem, som også påpeger, at disse behandlinger er effektive mod alle typer af influenza, og at de er lige effektive til forebyggende og helbredende behandling.

 

2- Forebyggende Behandling

 

Husk, at "Forebyggelse er bedre end helbredelse". Så vent ikke, indtil du bliver syg til at løbe mod helbredelse, lukke døren til sygdomme gennem forebyggelse. Forebyggende behandling har til formål at styrke immunsystemet.

 

2.1- God fødevarehygiejne

 

For at lukke døren til sygdom skal du anvende god fødevarehygiejne, som består i at undgå alle produkter, der er kendt for at være skadelige for sundheden. I denne henseende anbefaler vi undervisningen "Åndelig Kamp", som kan findes på hjemmesiden mcreveil.org, i afsnittet Undervisning, og "Sygdom og Kost", som anbefales ovenfor.

 

2.2- Citronsaft + Knust Ingefær

 

- Lad dem trække i kogende vand;

- Tag en varm kop sødet med honning, morgen og aften;

- Put lidt mentol i næseborene og på læberne, før du går ud om morgenen, og gør det samme, før du går i seng om aftenen.

 

2.3- Citronsaft + Kryddernellikepulver

 

- Lad dem trække i kogende vand;

- Tag en varm kop med honning, morgen og aften;

- Put lidt mentol i næseborene og på læberne, før du går ud om morgenen, og gør det samme, før du går i seng om aftenen.

 

2.4- Vand + Salt (Foreslået af læge Zhong Namsham)

 

- Kom salt i vandet;

- Skyl halsen ved at gurgle med saltvand, inden du går ud af huset om morgenen, og gør det samme, når du kommer hjem;

- Put lidt mentol i næseborene og på læberne, før du går ud om morgenen, og gør det samme, før du går i seng om aftenen.

 

Helt konkret består den i at putte saltvand i et glas; putte det i munden; løfte hovedet bagud for at lade saltvandet skylle alle områder af halsen; åbne munden lidt og gurgle i et par sekunder og spytte vandet ud. Gentag proceduren tre til fem gange efter hinanden.

 

3- Kurativ Behandling

 

3.1- Behandling Foreslået af François Bingono

 

Hvidløgsfed, ingefær, citron i skiver, læg alt i en blender for at opnå en juice, filtrer saften og bland den med honning, og indtag den derefter. Det er både forebyggende og helbredende for enhver feber, herunder Coronavirus.

 

3.2- Hvidløg + Ingefær + Lime (Foreslået af Dr Peyou Marlyse)

 

1st metode:

 

- Tag ½ kg hvidløg, ½ kg ingefær og ½ kg lime: rens dem godt og skær dem hver for sig;

- Knus ingefæren sammen med lime;

- Knus hvidløget separat og lad det stå i 10 minutter, så det aktive produkt kan frigøres;

- Bland det hele med lidt vand og honning;

- Opbevar den i køleskabet og tag en spiseskefuld 3 gange om dagen i 10 dage.

 

2nd metode:

 

- Rens og vask ingefær, hvidløg og 4 limefrugter grundigt, skær det hele i små stykker og findel det hele sammen i en blender;

- Kog 3 liter vand:

- Fjern varmen, hæld blandingen i, rør godt rundt med en træpind, luk og lad den afkøle;

- Filter;

- Tilsæt honning efter smag;

- Opbevares i køleskabet;

- Tag et kvart glas (6,5 cl) morgen og aften i 10 dage.

 

3.3- Menthol (Eller Citrongræs) + Løg + Hvidløg
(Foreslået af Mbah Tacheteug)

 

- Skær 2 løg, hak hvidløg;

- Kog 5 liter vand, og tag det af varmen;

- Tilsæt en teskefuld mentol eller noget citrongræs

- Tilsæt løg og hvidløg.

- Sæt dig på en skammel med potten mellem benene, dæk dig selv med et lændeklæde og tag en dyb indånding og udånd derefter i 20-30 minutter, morgen og aften i 10 dage.

 

3.4- Behandling Foreslået af Dr. Noumessi

 

- 1 spiseskefuld honning;

- 1/2 teskefuld stensalt;

- 4 citroner;

- 1 spiseskefuld ingefær;

- Bland det hele i et glas vand;

- Filtrer den opnåede opløsning, giv en spiseskefuld til voksne eller en teskefuld til børn, 3 gange om dagen.

 

Influenzaen vil på mindre end 5 timer miste al sin kraft og forsvinde helt inden for en dag. Det skal dog drikkes i mindst 3 eller 4 dage.

 

Hvis der ikke er nogen god honning, tager vi saften fra 4 appelsiner, med samme kombination som ovenfor. Og hvis der ikke er nogen appelsin, kan du bruge 1 håndfuld knust fennikel, med samme kombination som ovenfor.

 

3.5- Fra Starten af Cough: Vineddike + Honning

 

- 3 spiseskefulde eddike + 1 spiseskefuld honning;

- Bland det godt i en kop vand;

- Drik det hele;

- Gør det morgen og aften;

- For et barn er en spiseskefuld eddike og en spiseskefuld honning nok;

- Fortsæt i 10 dage.

 

3.6- Eukalyptusblade + Citrongræsblade (Febergræs)

 

- Kog i fem liter vand;

- Dampbad dækket af et lagen eller håndklæde med gryden mellem lårene, siddende på en skammel: indånd dybt ind og udånd dampen i ca. 20 til 30 minutter;

- Gør det tre gange om dagen i ti dage.

 

3.7- Aloe Vera + Febergræs

 

- Tag 2 store blade af Aloe Vera, fjern de stikkende dele, vask dem godt, og skær dem i stykker;

- Tag en håndfuld febergræs, vask og skær dem;

- Kom det hele i 5 liter vand;

- Lad det hele trække godt i 3-5 minutter;

- Dæk til og lad det stå i 24 timer;

- Tag et glas morgen og aften i 10 dage.

 

3.8- Ananasskind + Lime + Ingefær

 

- Vask det hele godt og skær det i små stykker;

- Det hele kommes i 5 liter kogende vand;

- Tag et glas morgen og aften i 10 dage.

 

3.9- Løg + Hvidløg

 

- Rens hvidløget grundigt: Put det i munden, tyg, luk munden, træk vejret ind og ud i 3-5 minutter, fjern hvidløget og smid det ud;

- Skær et stykke løg, læg det på næseborene: tag en dyb indånding og udånd (10-12 gange);

- Gentag de to foregående punkter morgen og aften;

- Skær de to ender af et løg:

- Læg den i nærheden af patientens seng hele natten (på siden af hans hoved);

- Gør det samme i alle de andre rum;

- Smid løgene i skraldespanden i morgen tidlig;

- Følg denne behandling i 10 dage.

 

Nota Bene: Løg er en ekstraordinær magnet for bakterier og endnu mere for virus, der kan transporteres gennem luften.

 

3.10- Artemisia

 

- Tag en god mængde: vask dem godt og skær dem på et rent bræt, som vi gør med grøntsager;

- Lad den trække i 5 liter kogende vand: lad den køle tilstrækkeligt af, så den ikke brænder, og dekanter den;

- Drik et glas morgen og aften i 10 dage.

 

Dr. Jérôme Munyangi, en congolesisk forsker, har påvist, at Artemisia ikke blot er effektiv til behandling af malaria, men at denne plante også fuldstændig fjerner plasmodium i blodet, hvilket ingen malariamedicin, der tilbydes på apoteker, gør. Han har også påvist, at det er en god forebyggende foranstaltning mod malaria at tage en Artemisia-infusion to gange om ugen.

 

4- Konklusion

 

Ud over disse behandlinger findes der andre effektive midler såsom Apivirine 500 fra Dr. Valentin Agon fra Benin i Afrika og Covid-Organics urtete fra præsident Andry Rajoelina fra Madagaskar i Afrika. Vi diskuterede dette i artiklen med titlen "David Icke: Sammensværgelsen af Covid-19", som kan findes på www.mcreveil. org, i afsnittet om sundhed.

 

I undertrykte folk i verden, vågn op. Og I sårede afrikanske folk, I, som længe har været fodskammel for disse sindssyge mennesker, der hersker over verden, rejs jer og befri jer fra alle slaveriets bånd. Et normalt menneske kan kun gøre den vilje, som den, der skabte ham, har. Hvis du tror, at du er skabt af slanger, så gør disse slangers vilje; og hvis du tror, du er skabt af psykisk syge, så gør de mentalt syge vilje; og hvis du tror, du er skabt af åndssvage tåber fra Verdens Hekseri Organisation, så gør WHO's vilje. Men hvis du tror, at du er skabt af Gud, så befri dig selv fra alle trælsomheder fra satans agenter, der tror, at de er guder på jorden.

 

Hvis du ønsker at vide, hvem disse dæmoner er, som dræber dig, mens de giver indtryk af at elske dig og ønsker at redde dig, så gør dig den anstrengelse at læse artiklen "Gbagbo-Sagen: Springbræt til den Afrikanske Opvågnen", som du finder på www.mcreveil.org hjemmeside, i Illuminati sektionen.

 

Nogle skizofrene har haft den frækhed at beskylde os for at undervise i ulovlig medicin, fordi vi ifølge dem ville have foreslået folk at søge naturmedicin, som ikke har nogen bivirkninger, og som er tilgængelig for alle, gratis eller næsten gratis. Stil disse idioter disse enkle spørgsmål: De taler om ulovlig medicin, ulovlig i forhold til hvad? Ulovlig i forhold til hvem? Ulovlig i henhold til hvilken lov? I hvilken bog har De læst, at andre menneskers liv afhænger af Deres luner? Hvem har gjort jer til guder over resten af menneskene på jorden?

 

Så tag det rigtige valg, kære brødre og kære venner. Flygt fra det masseselvmord kaldet Covid-19-vaccinen, som Helvedes agenter er ved at lave. De gør det ikke for at helbrede jer, de gør det for at dræbe jer. Jeres lejemordere kan ikke pludselig blive dem, der vil redde jer fra døden. Løb også væk fra de såkaldte Covid-19-tests, som de tilbyder dig. Husk meget godt og en gang for alle, at du aldrig vil få noget godt fra vampyrer, der kun er afhængige af dit blod for at leve og overleve.

 

Medmindre du vælger selvmord, dit og dine børns selvmord, skal du ikke forkaste de naturlige og effektive midler, som naturlæger tilbyder, for at løbe mod de giftstoffer, der kaldes vacciner. Hvis I vælger at afvise denne vaccine-gift, og nogle nidkære slanger forsøger at tvinge den på jer, som de ofte gør i visse lande, så forsvar jer selv. Behandl dem, som man behandler slanger. Dette kaldes selvforsvar.

 

Łaska niech będzie ze wszystkimi miłującymi Pana naszego,
Jezusa Chrystusa ku nieskazitelności.

 

Indbydelse

 

Kære brødre og søstre,

 

Hvis du er løbet væk fra falske kirker og vil vide, hvad du skal gøre, er her de to løsninger, der er tilgængelige for dig:

 

1- Se om omkring dig er der nogle andre Guds børn, der frygter Gud og ønsker at leve i overensstemmelse med den Sunde Doktrin. Hvis du finder nogen, er du velkommen til at slutte sig til dem.

 

2- Hvis du ikke finder en og ønsker at slutte sig til os, er vores døre åbne for dig. Det eneste, vi vil bede dig om at gøre, er først at læse alle de Lærdomme, som Herren har givet os, og som kan findes på vores hjemmeside www.mcreveil.org, for at forsikre dig om, at de er i overensstemmelse med Bibelen. Hvis du finder dem i overensstemmelse med Bibelen, og er klar til at underkaste sig Jesus Kristus, og til at leve i overensstemmelse med kravene i hans ord, vil vi byde dig velkommen med glæde.

 

Den Herres Jesu Nåde være med eder!

 

Kilde og Kontakt:

Website: https://www.mcreveil.org
https://www.mcreveil.org

Klik her for at downloade denne Bog i PDF