Advarsel

 

Denne Bog er gratis og kan på ingen måde udgøre en kilde til handel.

 

Du er fri til at kopiere denne Bog til din forkyndelse eller til at distribuere den eller også til din Evangelisering på Sociale Netværk, forudsat at dens indhold ikke ændres eller ændres på nogen måde, og at webstedet mcreveil.org citeres som kilde.

 

Ve jer, satans agenter, som er grådige og som vil forsøge at markedsføre denne lære og disse vidnesbyrd!

 

Ve jer, satans sønner, som nyder at offentliggøre disse lærdomme og vidnesbyrd på Sociale Netværk, mens I skjuler adressen på Hjemmesiden www.mcreveil.org, eller ved at forfalske deres indhold!

 

Du skal vide, at du kan undslippe menneskers retfærdighedssystem, men du vil helt sikkert ikke undslippe Guds dom.

 

I Slanger! I Øgleunger! hvorledes kunne I undfly Helvedes Dom? Matthæus 23:33

 

Kære Læsere,

 

Denne bog opdateres regelmæssigt. Vi råder dig til at downloade den opdaterede version fra www.mcreveil.org Site.

 

Vi vil gerne gøre opmærksom på, at denne Undervisning er skrevet på Engelsk og Fransk. Og for at gøre den tilgængelig for så mange mennesker som muligt, har vi brugt computersoftware til at oversætte den til andre sprog.

 

Hvis du opdager fejl i den tekst, der er oversat til dit sprog, så tøv ikke med at give os besked, så vi kan rette dem. Og hvis du ønsker at ære Gud og fremme Guds arbejde ved at oversætte Undervisning til dit sprog, er du velkommen til at kontakte os.

 

God Læsning!

 

COVID-19 VACCINE:
PROJEKT AF ET PLANETARISK FOLKEMORD

(Opdateret den 05 06 2024)

 

1- Introduktion

 

Kære brødre og kære venner, vi finder det vigtigt at give dig transskriptionen af en kort video af Frédéric Chaumont, der advarer hele verden mod Covid-19-vaccinen, som ikke er andet end udryddelse af menneskeheden af dæmoner, der styrer verden. Denne advarsel er klar nok og tilstrækkeligt dokumenteret til at overbevise de mest skeptiske. Du kan finde selve videoen enten på Frédéric's hjemmeside eller på mcreveil.org hjemmeside. For jeres gode og til gavn for din familie, tage dette budskab til alvorlige, og deledet til det maksimale. Hele verden skal advares, mens der stadig er tid.

 

Verden nærmer sig sin afslutning, og udyrets mærke, der blev annonceret i Bibelen for et par tusinde år siden, er ved at blive effektiv, med antikristens regeringstid på stedet. For mere information, se venligst undervisningen med titlen "Dyrets Mærke", som kan findes på www.mcreveil.org under menuen Enden Af Tiden.

 

Denne gift kaldet Covid-19-vaccinen vil, når den først er lanceret, blive pålagt mennesker i næsten alle lande i verden som en betingelse for rejser, arbejde, transport, indkøb osv. Dette vil være betingelsen, der skal være opfyldt for at have adgang til alt og nyde sine friheder. Husk meget godt, at denne afskyelige beslutning, der vil blive truffet, angiveligt for at bekæmpe Covid-19-pandemien, ikke vil have noget at gøre med et ønske om at beskytte folk mod enhver virus. Det er en satanisk plan for at ødelægge menneskeheden.

 

Vi har stillet andre værdifulde artikler til rådighed for dig, der blotlægger denne satans plan, blandt andet "David Icke: Sammensværgelsen af Covid-19"; "Covid 19: Forbud Mod Effektive Medikament"; "Covid-19: Masker og Barrierebevægelser er Nytteløse"; "Covid-19: En Saftig Handel for Hospitaler"; "Lie af Covid-19 Afsløret"; "En Læge Advarer Mod Covid Vaccine";"Covid-19 Vacciner: Masseødelæggelsesvåben"; "Professor Jean-Bernard Fourtillan i Fare"; "Begravelsesdirektør Afslører Covid-Løgn"; "Vaccinen: En Yderst Farlig Gift"; "Sandheden om AIDS"; "Medicin K: Et Organiseret Folkedrab"; osv. og flere videoer. Du finder alle disse artikler på webstedet www.mcreveil.org.

 

2- Vaccine Alert - Hele Sandheden

 

Frédéric Chaumont, for det websted verite-covid19.fr. Hej til alle. Her er sandheden om vaccinen, at den Nye verdensorden ønsker at pålægge os alle. Inden du går videre, synes en advarsel om denne video nødvendigt. Alt, hvad du vil se og høre på denne video har været genstand for omfattende forskning med bistand af Professor Jean-Bernard Fourtillan, og tak til den Læge Christian Tal Schaller. Alt, hvad du vil høre, er fuldt kontrollerbare på links i henhold til denne video, og også på hjemmesiden www.verite-covid19.fr.

 

Lad os se på dette patent: WO 2020/060606 A1, hvis ansøger er ingen ringere end Microsoft-firmaet oprettet blandt andre af Bill Gates. Dette dokument stammer fra 26. marts 2020. Dette patent dækker et meget stort antal lande. Faktisk næsten hele planeten. Lad os se nærmere på dette diagram. Kryptovalutasystem ved hjælp af data om kropslig aktivitet. Hvad er det?

 

 

Den lille fyr i nederste venstre hjørne, det er dig, det er mig, den første kom.

 

Sensoren svarer til de nanopartikler, der vil blive tilsat vaccinehætteglasset. Det er lidt som chip, der er indopereret under huden af din kat eller din hund. Forskellen er, at vi vil finde tusindvis, hvis ikke millioner, af dem i en enkelt vaccinedosis. Når du er injiceret med vaccinen, vil du holde dem indtil døden og selv efter. Kan ikke slippe af med det, du er markeret for livet.

 

Hvad er Brugerenheden? Det er din mobiltelefon. Det vil være i stand til at kommunikere med nanopartikler, som vil cirkulere i dine blodårer. Selvfølgelig, din mobiltelefon er forbundet til internettet med... Med hvad? Med den nye netværk 5G! Derfor, du er identificerbare, lokaliseres af myndighederne, på ethvert tidspunkt af dagen eller om natten.

 

Dette er virkelig irriterende. Vil du smide din mobiltelefon i en flod? Du vil have det til at eksplodere i en mikrobølgeovn? Det er farligt. Men vær forsigtig, hvis du komme på tværs af en person, der har en mobiltelefon, du er spottet igen. Og ja! Alle mobiltelefoner rundt om, at du vil få øje på dig. For ikke længere at blive opdaget, bliver du nødt til at gå midt i havet, midt i ørkenen eller i en skov, forudsat at du ikke møder nogen, der har en mobiltelefon. Hvad hvis alle smider deres mobiltelefon væk? Ja, men vi må ikke glemme, at 5G relæer kan findes uden problemer i elektriske målere, i byerne møbler strukturer, busstoppesteder, i fartkameraer, rødt lys, ... Derfor, for ikke at blive spottet, vil vi simpelthen nødt til at ændre planeter.

 

Lad os forenkle vores diagram.

 

 

Den vaccine nanopartikler, der er blandet i sprøjten. Og den vaccine nanopartikler, der er indsprøjtet samtidig i din krop. Fra det øjeblik vil din mobiltelefon straks finde dig. Og gennem det magiske af netværk 5G, din placering er ikke længere en hemmelighed for myndighederne.

 

Hvad står der i menuen for denne vaccine? Her er et resumé af katastroferne i den vaccine, som de ønsker at injicere i din krop:

 

- 4 fragmenter af HIV1: AIDS-virus, der giver personer, der er vaccineret, syndrom, AIDS, og den immundefekt, at resultater.

- DNA-sekvenser af kimen af malaria, som givernt malaria i de vaccinerede personer.

- 157 ekstra DNA-sekvenser og proteiner, (se patent U.S 8.243.718 B2), hvis rolle og tilstedeværelse er uforklarlige.

- Nanopartikler, der vil give mulighed for en endelig kontrol af dem, der er vaccineret med 5G.

 

ChAdOx1 nCov-19-vaccinen, som de vil injicere i din krop, indeholder:

 

- ChAdOx1 nCov-19: Coronavirus Covid-19 båret af vektor adeno-virus ChAdOx1.

- Nanopartiklerne beskrevet i Microsoft patent PCT/ US 2019 / 038084, som giver dem mulighed for at kontrollere dig takket være 5G.

- Desinfektionsmidler, konserveringsmidler, nemlig Thimerosal, eller Formaldehyd, og antibiotika.

 

Den Covid-19 er en coronavirus kunstig lavet i Frankrig ved Institut Pasteur, fra Coronavirus naturlige Sars-CoV. Covid-19 er resultatet af flere genetiske manipulationer udført på en stamme af Coronavirus Sars-CoV, forbundet med svær akut respiratorisk syndrom SARS, som følge af en prøve opført under nummeret 03 15 89, indsamlet fra broncho-alveolær vask af patienter smittet med Coronavirus Sars-CoV, af forskere fra Pasteur Institute før 2003, på det franske hospital i Hanoi, Vietnam

 

Første trin: Sars-CoV1 er blevet produceret af en første patent, 2003, eu-patent EP 1 694 829 B1 og patent US 012 8224 A1, fra Sars-CoV indsamlet i Hanoi før 2003.

 

Andet trin: Sars-CoV2 var en fortsættelse af det første patent, US 012 8224 A1, som er beskyttet af det andet patent, US 8 243 718 B2, i 2011, fra Sars-CoV1.

 

Tredje trin: Covid-19 er blevet produceret fra Sars-CoV2, ved at indsætte i dens genom, fire sekvenser af HIV, AIDS-virus, i RNA. Far til Covid-19 er dr. Frédéric Tangy, direktør for innovation vaccine ved Pasteur-Instituttet.

 

Endelig, den Covid-19 blev fremstillet i Frankrig af franske forskere fra Institut Pasteur, fra Coronavirus naturlige Sars-CoV, og derefter overført til Wuhan, hvor franske Institut Pasteur har bevidst udgivet uden kendskab til forskerne i laboratoriet af Wuhan og den kinesiske regering. Når hun siger: "Det Covid-19 er ikke en virus kinesere", at Kina Ikke Løgn!

 

Vaccinen, når den er injiceret, vil ikke have nogen umiddelbar virkning. Det er først senere, at du vil dø af malaria, AIDS eller andre sygdomme, som dit immunforsvar vil ikke længere være i stand til at gøre noget. Endelig, ved tvungen oprettelse af en immundefekt, vil denne vaccine fjerne alle midler til helbredelse fra enhver sygdom, den perfekte forbrydelse mod menneskeheden.

 

Så du kan måle graden af perversitet af denne vaccine våben. Vi inviterer alle, der anser oplysningerne i denne video for at være falske nyheder, til at sørge for at verificere dens nøjagtighed på linkene, der leveres under denne video.

 

Således ender denne video, vil jeg foreslå dig at hente uden mådehold og dele vidt og bredt. Jeg takker for din opmærksomhed, og jeg ønsker dig alt held og lykke.

 

3- Promotorer af denne sataniske vaccine

 

Den fortalerne for denne vaccine sataniske er Bill Gates og allies:

 

Bill Gates, Emmanuel Macron, Jacques Attali, Agnès Buzyn, Yves Afgift, Olivier Véran, Jerome Salomo, Dominique Martin, Tedros Adhanom Ghebreyesus, Anthony Fauci, Frédéric Tangerine, Adrian Hill.

 

 

Det er det! Folket ved, hvad der venter dem! Alt, hvad han skal gøre, er at handle i overensstemmelse hermed...

 

Professor Jean-Bernard Fourtillan

Læge Serge Rader

Læge Christian Tal Schaller

Frédéric Chaumont

 

4- Konklusion

 

Kære brødre og kære venner, ved, at der aldrig har været en god vaccine, som du kan læse i artiklen "Vaccinen: En Yderst Farlig Gift", som du finder på siden www.mcreveil.org i Afsnittet Sundhed. Men i modsætning til de andre vacciner, der kun var beregnet til folkedrab på nogle få grupper af mennesker, er denne vaccine mod Covid-19 unik, fordi den sigter mod at ødelægge hele menneskeheden. Red dig fra denne onde generation. Tiderne er forbi. Vi lever i det, Bibelen kalder slutningen af tid. Bibelske profetier bliver gradvist opfyldt for øjnene af os. For dem, der ikke tror på Bibelen, er det tid til at betale opmærksomhed. Vi råder dig, selv af nysgerrighed, til at læse hvad Bibelen bebudede for flere tusind år siden, i forhold til de sidste tider. Læs Matthæusevangeliet kapitel 24, Lukas kapitel 17, og gennemse Johannes ' Åbenbaring.

 

Nu, at det er blevet påvist, at vaccinen mod Covid-19 er en gift, der virkningerne vil være irreversibel, er alt hvad du skal gøre, at løbe væk fra den. Ikke acceptere, at vaccinen mod Covid-19 for noget i verden. Denne gift sataniske vil ikke ødelægge din krop, vil det også ødelægge din sjæl. Husk på, at alle disse onde mennesker, som vil opfordre dig til at tage denne vaccine, er vampyrer. De har solgt deres sjæl til djævelen, og ønsker ikke at omkomme alene. Dette er dæmoner. Lyt ikke til dem! Hvis du ønsker at forstå naturen af mennesker, og forhvad de er så onde, læs undervisning med titlen "Dene Dømmekraft", som du kan finde på hjemmesiden www.mcreveil.org.

 

Advarsel: Når den sataniske Covid-19-vaccine lanceres, vil du se adskillige ledere i denne verden udføre på tv med det mål at blive vaccineret foran alle. Må ikke falde i den fælde af disse hyklere. Nogle vil få deres egen vaccine, der adskiller sig fra den vaccine, de giver dig, andre vil bare lade som om de er vaccinerede. Husk, disse mennesker er virkelige skurke, mennesker, der aldrig bør tages alvorligt. Så selv hvis du ser dem blive vaccineret, ikke efterligne dem. Accepter aldrig denne giftvaccine, der fører til evig død. Denne vaccine vil føre dig til den fysisk død og åndelig død. DU MÅ IKKE TAGE DET! DU MÅ IKKE TAGE DET! DU MÅ IKKE TAGE DET!

 

Nåden være med alle dem, som elske vor Herre
Jesus Kristus i Uforkrænkelighed!

 

Indbydelse

 

Kære brødre og søstre,

 

Hvis du er løbet væk fra falske kirker og vil vide, hvad du skal gøre, er her de to løsninger, der er tilgængelige for dig:

 

1- Se om omkring dig er der nogle andre Guds børn, der frygter Gud og ønsker at leve i overensstemmelse med den Sunde Doktrin. Hvis du finder nogen, er du velkommen til at slutte sig til dem.

 

2- Hvis du ikke finder en og ønsker at slutte sig til os, er vores døre åbne for dig. Det eneste, vi vil bede dig om at gøre, er først at læse alle de Lærdomme, som Herren har givet os, og som kan findes på vores hjemmeside www.mcreveil.org, for at forsikre dig om, at de er i overensstemmelse med Bibelen. Hvis du finder dem i overensstemmelse med Bibelen, og er klar til at underkaste sig Jesus Kristus, og til at leve i overensstemmelse med kravene i hans ord, vil vi byde dig velkommen med glæde.

 

Den Herres Jesu Nåde være med eder!

 

Kilde og Kontakt:

Website: https://www.mcreveil.org
https://www.mcreveil.org

Klik her for at downloade denne Bog i PDF