Rekruttering for Herren

(Opdateret den 05 06 2024)

 

Budskab til alle dem, der ønsker velsignelser

 

Til alle dem, der ønsker at få velsignelser, er Herren i færd med at rekruttere en hær af oversættere til at oversætte læren fra www.mcreveil.org til et af de sprog, der er anført på hjemmesiden.

 

Målet er at stille alle disse vidunderlige lærdomme, som Herren har givet os, til rådighed for alle, over hele verden. Så hvis du mestrer et af de tilgængelige sprog på siteebstedet, skal du vide, at du kan sætte dette til Herrens tjeneste. Han har brug for dig til at oversætte denne lære for at gøre den tilgængelig for folk fra alle folkeslag, stammer, racer og kontinenter.

 

Tøv ikke med at sætte dine talenter i Herrens tjeneste for at sprede hans budskab til hele verden. Og hvis du ikke kan oversætte læren, men kender folk, der kan, så tilskynd dem til at gøre det.

 

Og hvis du har talent i at læse lyd- og/eller videolærdommene, eller på et hvilket som helst andet område, der kan hjælpe med at fremme Herrens arbejde, er du velkommen til at kontakte os.

 

Dit bidrag er velkommen. Herren har brug for dig til at fremme sit arbejde. Det er nu, du kan gøre dig nyttig for din Mester Jesus Kristus og samle dine velsignelser i Himlen. Hvis du ønsker at være en del af denne Herrens hær, så tøv ikke med at kontakte os på mail@mcreveil.org og angiv på hvilket sprog du ønsker at arbejde.

 

Nåden være med alle dem, som elske vor Herre
Jesus Kristus i Uforkrænkelighed!

Klik her for at downloade denne Bog i PDF