Opozorila

 

Ta Knjiga je brezplačna in nikakor ne more biti vir trgovanja.

 

To Knjigo lahko kopirate za svoje pridiganje ali da jo distribuirate ali tudi za Evangelizacijo v Socialnih Omrežjih, pod pogojem, da njena vsebina ni kakor koli spremenjena ali spremenjena, in da je spletna stran mcreveil.org navedena kot vir.

 

Gorje vam, satanovi zastopniki, ki ste pohlepni in ki boste poskušali te nauke in pričevanja tržiti!

 

Gorje vam, satanovi sinovi, ki radi objavljate te nauke in pričevanja na Družbenih Omrežjih, pri tem pa skrivate naslov Spletne Strani www.mcreveil.org ali ponarejate njihovo vsebino!

 

Vedite, da se lahko izognete človeški pravici, vendar se zagotovo ne boste izognili Božji sodbi.

 

Kače, gadja zalega! kako boste ubežali sodbi pekla? Matevž 23:33

 

Dragi Bralci,

 

Ta Knjiga se redno posodablja. Svetujemo vam, da na spletno mesto prenesete posodobljeno različico www.mcreveil.org.

 

Radi bi poudarili, da je bil ta Nauk napisan v Angleščini in Francoščini. Da bi bil na voljo čim večjemu številu ljudi, smo ga z računalniško programsko opremo prevedli v druge jezike.

 

Če v besedilu, prevedenem v vaš jezik, opazite kakršne koli napake, nas o tem obvestite, da jih bomo lahko popravili. In če bi radi častili Boga in napredovali pri Božjem delu s prevajanjem Naukov v svoj jezik, nas kontaktirajte.

 

Srečno Branje!

 

OPOZORILO PRIČEVANJA

(Nazadnje Posodobljeno 06 06 2024)


 

Dragi bratje in dragi prijatelji, z veseljem vam ponujamo različna pričevanja. Zdijo se nam koristni za naše duhovno napredovanje in za naše duhovno edifikacijo. Nekatere od teh zgodb pričevanj ljudje, ki so služili Satanu, druge pa ljudje, ki so videli Nebesa in/ali Pekel. Na splošno ti računi krepijo našo razsodnost in nam odpirajo oči za Duhovno Vojno. Poleg tega nam pomagajo, da se bolje opremimo pred napadi, katerih žrtve smo nenehno, s strani satana in njegovih agentov.

 

Teh pričevanj nikakor ne bi smeli jemati kot Beseda Evangelija, torej popolnoma resnično, in ne bi smeli nadomestiti niti vaše Biblije. Nikoli ne zapustite svoje Biblije, da bi pričevanje uresničili v praksi. Bog nas ne bo sodil pozneje na podlagi nobenega pričevanja, temveč na podlagi Biblije. Ne pozabite tudi, da naša odločitev, da objavimo ta pričevanja, nikakor ne pomeni nobenega priporočila njihovih avtorjev.

 

Kot smo vam že povedali v učenju o Razsodnosti, Bog uporablja vsakogar, koga hoče, da razkrije svojo slavo ali govori Svojim otrokom. Samo zato, ker človek pričeva, te osebe ne naredi božjega otroka. Ne glede na to, ali je pričevanje, da je oseba, ki je služil satan, ali da je oseba, ki je videl Nebesa in/ali Pekel, morate samo prejeli, kar Bog želi, da vam kot razodetje skozi ta pričevanja, ne da bi spadali v past prepričanje, da ljudje Gospod uporablja, da vam ti pričevanja so od Boga.

 

Dobro vedite, da lahko Bog za prenašanje svojih sporočil uporablja celo predmete in živali. Na primer imaš Balaamovega osla. Naj vam osvežim spomin s tem odlomkom iz Številke 22. "...27Oslica pa, videč angela Gospodovega, pade pod Balaamom, in Balaam se razvname od jeze in jo tepe s palico. 28Tedaj odpre Gospod usta oslici, da izpregovori Balaamu: Kaj sem ti storila, da me že v tretjič tepeš? 29Nato reče Balaam oslici: Ker se norčuješ z menoj! O da bi imel meč v roki, kar ubil bi te! 30In oslica reče Balaamu: Nisem li tvoja oslica, na kateri si od nekdaj jezdil do tega dne? ali sem ti kdaj storila tako? On reče: Nikoli.... " IV Mojzes 22:1-33.

 

Če se strinjate z mano, da je osel, da Bog uporablja za prenos svojega sporočila, da Balaam, ni niti pravi Božji služabnik niti Božji otrok, razumem, da tisti, po katerem Bog nam daje različne pričevanja, ki jih beremo, niso nujno niti res uslužbencev Bog niti Božje otroke. To opozorilo mora biti jasno za vas od zdaj naprej.

 

Več ljudi je po branju pričevanj, ki smo jih objavili, odšlo na internet, da bi malo raziskali svoje avtorje. Kar so ti ljudje videli, jih je razbesnelo. Spoznali so, da avtorji teh pričevanj nimajo nič Boga na svoj način življenja. Ti avtorji so skoraj vsi resnično obrekovanje evangelija Jezusa Kristusa. To so ljudje, ki so nagnjeni k škandalom. Skoraj vsi ti tako imenovani nekdanji satanisti, moški in ženske, so se razglasili za božje služabnike. Vsi so si dali naziv, ki mu je všeč. Nekateri se imenujejo Pastirji, drugi Evangelisti, drugi Preroki. Drugi imajo celo živce, da se lahko imenujejo Apostoli. Nekateri so začeli kot Pastorji, nekaj mesecev kasneje pa so postali Apostoli, zdaj pa so postali to, kar imenujejo "Škofje".

 

Začeli so z evangelijem, ki nima nič opraviti z zdravemu nauku Kristusa. Videti nekatere od njih, se vam zdi težko verjeti, da so celo vedeli Jezusa Kristusa en dan; niso nič drugačni od posvetnih ljudi. Nosijo vse vrste nakita in ličil. Ženske nosijo lasulje, stenji in druge gnusne pričeske na glavah. Čeprav pravijo, da so srečali Jezusa Kristusa Gospoda, se ne zdi, da vedo, da ženska božji otrok mora tančico sama, to je, pokrivajo glavo v prisotnosti Boga. Zdi se, da te ženske ne vedo, da bi se moral božji otrok oblačiti spodobno, se izogibati ličenju, nakitu, satanski obleki, kot so hlače in druga zapeljiva oblačila.

 

Te ženske so si skoraj vsi dali nazive cerkvenih starešin, to pomeni, da so vsi postali pastirji, evangelisti, preroki, učitelji Božje besede, apostoli, prezirajo Božjo besedo, ki ženskam prepoveduje poučevanje in prevzem avtoritete nad človekom. Tako so postali resnična satanova orodja, da bi zapeljali božje ljudstvo, ker jih mnogi nevedni kristjani zaradi svojih pričevanj jemljejo za božje otroke. Vi, Božji otroci, naj vas to ne preseneča več. To je samo še en satanov načrt, da bo zmedel Božje delo. Blagoslovimo Boga za Razsodnosti.

 

Ena od teh žensk, ki naj bi bila v svojem pričevanju starodavne satanistke, vam jasno razkrije, da ji je satan ponudil odprtje celotne verige draguljarn, pri čemer ji je razložila, da mora s prodajo nakita dovoliti satanu, nenehno pridobivati človeško kri in duše. Sama nam pove, da ji je satan razkril, da vsi, ki kupujejo nakit, neposredno postanejo plen satana in njegovih demonov. Ta ženska nam razkrije, da nakit, zahvaljujoč številnim urokom in satanskim praksam, opravljenim na njem iz sveta teme, vsebuje demone in da ko nekdo kupi kos nakita, dejansko kupi demone in da enkrat v svoji hiši ti demoni ponoči črpajo kri iz stanovalcev v hiši. Ta ženska zato ve bolje od tebe in mene, da dragulji vsebujejo demone, ki ne samo posedujejo in očarajo tiste, ki jih nosijo, ampak tudi ti demoni imajo in celo očarajo tiste, ki živijo v isti hiši kot tisti, ki jih nosijo. Ko pa zagledate tega tako imenovanega nekdanjega satanista, ste ogorčeni. Vedno jo krasijo nakit vseh vrst, tudi najbolj ekstravaganten. To je pravo obrekovanje Evangelija. Ne pozabite, da je eno od misije satanovih agentov obrekovanje Evangelija, zmeda misli ljudi, tako da so tisti, ki želijo slediti Gospodu, zmedeni.

 

Tisti, ki berejo ta pričevanja in so ogorčeni, ki jih vidijo svoje avtorje na internetu, pišite nam, da nas vprašati, kako je mogoče, da oseba, ki trdi, da so videli Nebesa in/ali Pekel, in ki je celo srečal Gospoda Jezusa Kristusa, lahko živi nasprotno od tega, kar uči Božja beseda. Odgovor je preprost: Ti ljudje niso od Boga. Zato bodite previdni z besedami "ex-satanisti" ali "bivši satanisti", ki se uporabljajo za opis tistih, ki so služili satana, ki trdijo, da so se pretvori v Jezusa Kristusa. Možno je, da so nekatere od teh pretvorb resnične; vendar ti tako imenovani nekdanji satanisti na splošno niso nič drugega kot satanisti. Torej, ne dovolite, da vas zapeljejo ti satanski agenti, preoblečeni v božje otroke. Dobro izkoristite poučevanje o "Razsodnosti", ki jo boste našli na spletni strani www.mcreveil.org.

 

Torej, ljubljeni, veste, da je veliko teh pričevanj iz nebes, pekla, temnega sveta itd, so resnične. Če njihovi avtorji niso Božji ali če se odločijo odvrniti od Boga, to ne razveljavi teh pričevanj. Samo razumi, da so to osli, ki jih je Bog uporabil, da nam je razkril vse, kar nam je želel razkriti. Sporočilo, ki ga je osel dal Balaamu, je bilo od Boga. Dejstvo, da je to sporočilo res prišlo od Boga, ni naredilo osla Božjega otroka ali služabnika Boga. Osel je dal svoje sporočilo Balaamu in ostal osel. Balaam prejel sporočilo od Boga, in je bil prost ubogati ali ne ubogati. To velja tudi za vas danes. Po prejemu teh pričevanj,  ki nam jih Bog daje skozi te osle, ste svobodni, da se pokesajo in se bojijo Boga, ali še naprej zabavati z Bogom.

 

Dragi bratje in dragi prijatelji, enkrat za vselej si zapomnite, da dejstvo, da ste videli Nebesa in/ali Pekel, nikogar ne naredi božjega otroka. Dejstvo, da si služil satanu in pozneje spoznal Jezusa Kristusa, nikogar ne naredi božjega otroka. Več satanovih služabnikov, ki trdijo, da so ga zapustili, da bi sledili Jezusu, se vedno vrnejo k svojemu pravega mojstra satana. Torej vzemite tisto, kar vas duhovno gradi v teh pričevanjih, vendar ne skrbite za njihove avtorje. Naredimo, kot nam je priporočil Jezus v Matevž 23:1-3 "1Tedaj govori Jezus množici in učencem svojim 2takole: Na Mojzesov stol so sedli pismarji in farizeji. 3Vse torej, karkoli vam reko, izpolnjujte in delajte; po njih delih pa ne delajte, ker govoré, pa ne delajo."

 

Milost z vsemi, ki ljubijo Gospoda našega
Jezusa Kristusa v neminljivosti!

 

Vabilo

 

Dragi bratje in sestre,

 

Če ste pobegnili od lažnih cerkva in želite vedeti, kaj naj storite, sta vam na voljo dve možnosti:

 

1- Glejte, če so okoli vas še nekateri božji otroci, ki se bojijo Boga in želijo živeti v skladu z Zvočnim Naukom. Če jih najdete, se jim lahko pridružite.

 

2- Če ga ne najdete in se nam želite pridružiti, so vam naša vrata odprta. Edino, kar vas bomo prosili, je, da najprej preberete vse nauke, ki nam jih je dal Gospod in so na naši spletni strani www.mcreveil.org, da se prepričate, da so v skladu z Biblijo. Če se vam zdijo svetopisemski in ste se pripravljeni podrediti Jezusu Kristusu ter živeti po zahtevah njegove besede, vas bomo sprejeli.

 

Milost Gospoda Jezusa z vami!

 

Vir in Kontakt:

Internetna Stran: https://www.mcreveil.org
E-naslov: mail@mcreveil.org

Kliknite tukaj za prenos te knjige v formatu PDF