Opozorila

 

Ta Knjiga je brezplačna in nikakor ne more biti vir trgovanja.

 

To Knjigo lahko kopirate za svoje pridiganje ali da jo distribuirate ali tudi za Evangelizacijo v Socialnih Omrežjih, pod pogojem, da njena vsebina ni kakor koli spremenjena ali spremenjena, in da je spletna stran mcreveil.org navedena kot vir.

 

Gorje vam, satanovi zastopniki, ki ste pohlepni in ki boste poskušali te nauke in pričevanja tržiti!

 

Gorje vam, satanovi sinovi, ki radi objavljate te nauke in pričevanja na Družbenih Omrežjih, pri tem pa skrivate naslov Spletne Strani www.mcreveil.org ali ponarejate njihovo vsebino!

 

Vedite, da se lahko izognete človeški pravici, vendar se zagotovo ne boste izognili Božji sodbi.

 

Kače, gadja zalega! kako boste ubežali sodbi pekla? Matevž 23:33

 

KAKO ZAPUSTITI SATANOV TABOR

 

To sporočilo je naslovljeno na vsakogar,
ki je še vedno v sataninem taboru

 

Dragi prijatelj, ti, ki so še v taborišču satan, ali ste satanist ali preprost čarovnik, ali ste agent podvodnega sveta ali agent drugo kraljestvo, satan, ne glede na uvrstitev imate ali echelon, ki jih trenutno zasedajo v tabor satan, je to sporočilo, ki je naslovljena na vas.

 

Satan in vsi, ki mu služijo, bodo končali v Peklu. Ali ste čarovnik, torej satanin agent nizke ravni, ki služi hudiču, ne da bi ga videl, in ki deluje samo z demoni, ali ste satanist, - če povem, da je satanski agent na visoki ravni, ki se udeležuje srečanj in srečanj s satanom, vas čaka Pekel za večnost, če živite v njegovem taboru.

 

Morate vedeti, da lahko zapustite taborišče satane, če želite, in se pridružite tabor Jezusa Kristusa, po osvoboditvi iz vseh moči satan, in da se shranijo za večnost. Vse, kar morate storiti, je iskreno priznal, da je vse svoje čarovništva praks in vse deluje teme, s trdno zavezo, da se odreče jih dokončno. Ta nauk vam pojasnjuje, kaj morate storiti, če želite priznati svoje čarovništvo in za vedno zapustiti satanov tabor.

 

Kako izpovedati čarovništvo?

 

Ti, ki se še vedno ukvarjaš s čarovništvom, veš, da ne moreš upati, da ti bo Bog odpustil in da boš odrešen, če se ne boš iskreno in popolno pokesal. Če naredite pretvarja spreobrnjenju, ali če priznamo nekaj vaših del čarovništva s skrivanjem drugih, ali če ste priznati svoje dejanja čarovništva v fuzzy in zastrte način, da je s zvit, ste zapravljaš svoj čas. Če se boste pretvarjali, da boste priznali svoja čarovniška dejanja, vendar se boste odločili za skrivanje določenih podrobnosti, ne boste pridobili odpuščanja, saj Bog ve, da lažete in da vam odrešenje nikoli ne bo mogoče.

 

Pakti, podpisani s satanom, se nikoli ne zlomijo, dokler niso popolnoma in pošteno izpovedani. Satan to zelo dobro ve; zato se zelo trudi, da bi čarovnike zadrževal v laži, kadar hočejo priznati svoja dejanja. Satana ve, da vam bo odpuščeno, če se boste resnično spokorili. Prav tako ve, da bo z enim zrnom laži razveljavilo vse vaše priznanje. Torej, up vam je, da veste, kaj želite.

 

Dobro upoštevajte, da je treba vse prakse in vsa čarovniška dela obsoditi, da se uresniči odrešitev. Nasprotno ni mogoče. Prav zato je veliko tistih, ki menijo, da so priznali čarovništvo, še vedno obtičali v svojem čarovništvu. Kljub osvoboditvi, za katero verjamejo, da so jo prejeli, so še vedno v taboru satane. Zato vedite, da stojiš za zmago, ko si pošten in da si edini poraženec, če se odločiš za laž. Na kocki je vaše odrešenje. Dokler ostajate v taboru satane, vas čaka Pekel.

 

Več satanov agentov, ki so prisegli, da bodo ostali zvesti svojemu gospodarju Satanu, nočejo priznati svojih del čarovništva, tudi ko jim Bog daje priložnost, da priznajo, tudi z jasno razkrinkanjem vseh svojih del čarovništva. Ker ne morejo zanikati čarovništva, ko jih je Gospod izpostavil, se ti peklenski agenti podajajo v zapeljevanje. Medtem ko nekateri trdijo, da so v "nezavednem čarovništvu", drugi trdijo, da so žrtve "nočnih mor". Izraza "nezavedno čarovništvo" in "nočne more" sta postala orodje laži v njihovih ustih. Ne vedo pa, da ko bodo končali v Peklu, jih njihov gospodar Satan ne bo mogel rešiti. Nasprotno, on jih bo celo prvi mučil. Vsi satanovi agenti, ki vedno trdite, da ste v nezavestnem čarovništvu ali žrtvah nočnih mor, veste, da bo v ognju pekla vaše nezavestno čarovništvo postalo zavestno, vaše nočne more pa bodo postale resničnost. Opozorjeni ste!

 

Različne faze izpovedi čarovništva

 

1- Pojasnite, kdaj in kako ste bili začeti v čarovništvo.

 

Obstajajo čarovniki, ki ne morejo povedati, kdaj in kako so jih začeli v čarovništvo. To še posebej velja za tiste, ki so se rodili s svojim čarovništvom. Torej, če vadite čarovništvo, vendar ne morete razložiti, kdaj in kako ste bili začeti, ste eden tistih, ki ste se rodili s čarovništvom. V tem primeru samo prijavite, da ste se rodili s svojim čarovništvom.

 

2- Povejte, kako dolgo ste aktivni v čarovništvu.

 

3- Priznaj vsako dejanje čarovništva.

 

4- Navesti imena vseh ljudi, ki so bili žrtve vašega čarovništva.

 

5- Povejte podrobno, kaj ste storili za vsakega od njih.

 

6- Navede imena vseh tistih, s katerimi delate, ne da bi zapustili le enega.

 

7- Citirajte imena vseh, ki ste jih vpeljali v čarovništvo, otroke in odrasle.

 

8- Ime vse tiste, ki ste jih poskušali uvesti za čarovništva brez uspeha, otroci in odrasli, in pojasni, zakaj iniciacijo v čarovništvu ni uspelo.

 

9- Navede imena vseh ljudi, nad katerimi ste naredili magičnem zaklinjanju. Pojasnjuje različne vrste magičnem zaklinjanju., ki ste jih naredili na vsako omenjeno osebo

 

10- Če ste ag agent satan ent satone pri misiji v Cerkvi, navedite vse druge čarovnike, ki jih poznate v tej Cerkvi, tudi če ne delate v isti skupini.

 

11- Če ste agent satan na misijonu v Cerkvi na splošno, morate nujno razkriti poslanstvo, ki je bilo zaupano vam in vašim spremljevalcem, in morate imenovati vse svoje spremljevalce.

 

12- Naštejte vsa dejanja hudobije, ki ste jih storili.

 

Zakaj bi morali na takšen način priznati grehe?

 

Ker ni druge poti. Bog ti ne bo nikoli odpustil, dokler bodo ljudje, ki jih imaš v ujetništvu s čarovništvom, še vedno vezani. Z citira vsako ime ljudi, proti katerim ste naredili čarobne rituale, in s tem, da podrobnosti o vseh ritualih ste storili proti tem ljudem, odprete pot do njihove duhovne odrešitev, in s tem na svojo duhovno odrešitev. Bog vam ne bo podelil duhovne odrešitve, ko bo vedel, da prostovoljno držiš druge ljudi v ujetništvu čarovništva. To ni mogoče.

 

Potem ko resnično izpoved, boste imeli možnost prositi za odpuščanje za vse vaše žrtve, ki so še vedno živi. Če se boste voljno odločili skriti katera dejanja ali nekatere prakse, ste lahko prepričani, da se vaša odrešitev ne bo zgodila in da nikoli ne boste dobili odpuščanja. In če pozabite nekaj stvari, medtem ko je v svojem srcu iskren, vas bo Gospod spomnil na pozabljene stvari. Vsaka laž, ki jo boste dodali k spovedi, bo razveljavila celotno priznanje.

 

Vse tiste, ki so verjeli, da so že izpovedati svoje čarovnice, vendar še vedno znajdejo v istem prakse, morajo razumeti, da je njihovo priznanje, je bil ne opravi desno. Še enkrat se moramo spovedati.

 

Če so vaša dela čarovništva jasno vidna in vendar ne mislite, da ste čarovnik in ne veste, kaj bi priznali, to pomeni, da ste demon. Tisti, ki rodi satanove sadove, ki pa jih ne more izpovedati in priznati v upanju, da mu bodo odpuščene in duhovne odrešitve, je demon, torej oseba, ki ne bo zveličan. Ker je nemogoče za vsakogar, ki se shranijo brez iskrenega kesanja in brez duhovne odrešitve. To je nemogoče.

 

Če, potem, ste zastopnik satan, in mislite, da ste eden od tistih, ki se lahko shranijo, morate vedeti, da bo vaša odrešenje nujno skozi spovedi vseh vaših del čarovništva in odpovedi vseh plodov Satan. Preden se odločite, da boste trmasti in ostajali v laži s pretvarjanjem, da ne veste, kaj naj priznam, ne pozabite, da vas čaka Pekel. Nehajte se zavajati!

 

Ko te Gospod prosi, da priznaš čarovništvo, se ne vpletaj v odvračanje pozornosti, da bi priznal kraje, laži, razvrat, prešuštvo in druge grehe. Izpovedati samo čarovništvo. Če imate druge grehe priznati, boste to storili ločeno, ne z mešanjem z čarovništva. In če ste upanje, da pridobijo kakršno koli odpuščanje zaradi svoje spovedi, ne poskušajo upravičiti sebe, preprosto priznajte svoja čarovniška dela in svoje prakse ter jih Izpovedati.

 

Satan preživi čas zastrašujoče in grozi svojim agentom in jim govori, da če bodo priznali svoja dela, bodo umrli. Naj vas satan ne prestraši. Ko sprejmeš Jezusa Kristusa, je tvoje življenje ali smrt odvisna od Njega. Priznaj vse svoje čarovništvo na pošten in iskren način, in Gospod Jezus Kristus te bo zaščitil pred vsem satanovim maščevanjem.

 

Milost z vsemi, ki ljubijo Gospoda našega
Jezusa Kristusa v neminljivosti!

 

Vabilo

 

Dragi bratje in sestre,

 

Če ste pobegnili od lažnih cerkva in želite vedeti, kaj naj storite, sta vam na voljo dve možnosti:

 

1- Glejte, če so okoli vas še nekateri božji otroci, ki se bojijo Boga in želijo živeti v skladu z Zvočnim Naukom. Če jih najdete, se jim lahko pridružite.

 

2- Če ga ne najdete in se nam želite pridružiti, so vam naša vrata odprta. Edino, kar vas bomo prosili, je, da najprej preberete vse nauke, ki nam jih je dal Gospod in so na naši spletni strani www.mcreveil.org, da se prepričate, da so v skladu z Biblijo. Če se vam zdijo svetopisemski in ste se pripravljeni podrediti Jezusu Kristusu ter živeti po zahtevah njegove besede, vas bomo sprejeli.

 

Milost Gospoda Jezusa z vami!

 

Vir in Kontakt:

Internetna Stran: https://www.mcreveil.org
E-naslov: mail@mcreveil.org

Kliknite tukaj za prenos te knjige v formatu PDF