Opozorila

 

Ta Knjiga je brezplačna in nikakor ne more biti vir trgovanja.

 

To Knjigo lahko kopirate za svoje pridiganje ali da jo distribuirate ali tudi za Evangelizacijo v Socialnih Omrežjih, pod pogojem, da njena vsebina ni kakor koli spremenjena ali spremenjena, in da je spletna stran mcreveil.org navedena kot vir.

 

Gorje vam, satanovi zastopniki, ki ste pohlepni in ki boste poskušali te nauke in pričevanja tržiti!

 

Gorje vam, satanovi sinovi, ki radi objavljate te nauke in pričevanja na Družbenih Omrežjih, pri tem pa skrivate naslov Spletne Strani www.mcreveil.org ali ponarejate njihovo vsebino!

 

Vedite, da se lahko izognete človeški pravici, vendar se zagotovo ne boste izognili Božji sodbi.

 

Kače, gadja zalega! kako boste ubežali sodbi pekla? Matevž 23:33

 

Dragi Bralci,

 

Ta Knjiga se redno posodablja. Svetujemo vam, da na spletno mesto prenesete posodobljeno različico www.mcreveil.org.

 

Radi bi poudarili, da je bil ta Nauk napisan v Angleščini in Francoščini. Da bi bil na voljo čim večjemu številu ljudi, smo ga z računalniško programsko opremo prevedli v druge jezike.

 

Če v besedilu, prevedenem v vaš jezik, opazite kakršne koli napake, nas o tem obvestite, da jih bomo lahko popravili. In če bi radi častili Boga in napredovali pri Božjem delu s prevajanjem Naukov v svoj jezik, nas kontaktirajte.

 

Srečno Branje!

 

NARAVNA MEDICINA SE ODZIVA NA KORONAVIRUS

(Nazadnje Posodobljeno 06 06 2024)

 

1- Uvod

 

Dragi bratje in prijatelji, veliki boj, ki smo ga vodili desetletja, je končno obrodil sadove. Razkrita je celotna manipulacija predstavnikov pekla, ki vladajo temu svetu; razkrita je velika premetenost kač in drugih reptilov, ki vladajo temu svetu, in zmeda v njihovem taboru je izjemna. Vampirski vladarji tega planeta, ki se hranijo le z mesom in krvjo ubogih ljudi, so se domislili načrta, ki bi zagotovil stalno zalogo človeškega mesa in krvi. Najboljša rešitev, ki so jo našli, je bila ustanovitev Svetovne zdravstvene organizacije.

 

Kaj je SZO? SZO (Svetovna Organizacija za Čarovništvo), ki so jo ti hinavci poimenovali Svetovna Zdravstvena Organizacija, je mafijska organizacija, katere cilj je zagotoviti, da bodo prebivalci Zemlje trajno živeli v bolezni. Da bi dosegli svoj cilj, najprej vsakič znova izdelajo zdravju škodljive in zelo nevarne strupe ter jih zapakirajo pod oznako zdravil ali cepiv, ki jih vsiljujejo prebivalstvu. Nato se z največjim besom borijo proti vsakršnim znanstvenim raziskavam, ki bi lahko pripeljale do prave rešitve za izboljšanje zdravja, in sistematično prepovedujejo vsako zdravilo, ki bi lahko resnično ozdravilo bolezni. Na koncu umorijo, ali zapirajo ali odstranijo iz ukazov zdravnikov, vseh zdravnikov in raziskovalcev, ki stojijo za odkritji pravih zdravil.

 

Psihopatski vladarji tega sveta, ki so ustvarili SZO, imajo koristi na dva načina: prvič, redno imajo dovolj človeškega mesa in krvi zaradi številnih smrti, ki jih povzročajo njihovi strupi, in drugič, veliko zaslužijo s prodajo različnih strupov, imenovanih zdravila, cepiva in drugi farmacevtski izdelki. To ekstravagantno bogastvo jim omogoča, da vzpostavijo svojo nadvlado in prevlado nad preostalim človeštvom.

 

Vse sposobne in razsvetljene zdravnike in raziskovalce, ki se zavežejo, da bodo delali za zdravje prebivalstva, sistematično črtajo iz satanističnih redov, imenovanih zdravniški redi. V teh redovih, ki jih nadzorujejo psihopati iz različnih satanističnih lož, so na eni strani zbrani vsi ovčji zdravniki, ki so prisegli, da bodo kot papige na ves glas recitirali prazne slogane, ne da bi karkoli razumeli, na drugi strani pa zlobni zdravniki, ki so svojo dušo prodali Luciferju, da bi mu v izobilju dostavljali človeško meso in človeško kri. Spodaj je izjava enega od resničnih upokojenih zdravnikov, ki popolnoma povzema to, kar opisujem.

 

"Kot upokojeni zdravnik, jaz lahko rečem, da če ste vpleteni v hudi nesreči, vaša najboljša možnost, ki živijo na starost je, da bi se izognili zdravnikov in bolnišnic, in se naučite, prehrana, fitoterapije (rastlin medicine) in druge oblike naravno zdravilo, če ste dovolj srečni, da imajo naturopatske zdravnik na razpolago. Skoraj vsa zdravila so strupena in so namenjena le zdravljenju simptomov, ne pa ozdravitvi. Cepiva so zelo nevarna, nikoli niso bila ustrezno raziskana ali dokazano učinkovita in imajo nizko razmerje med tveganjem in vračanje. Večina operacij je nepotrebnih, večina medicinskih učbenikov pa je netočnih in zavajajočih. Skoraj vse bolezni naj bi bile idiopatske (brez znanega vzroka) ali genetske, čeprav to ne drži. Skratka, naš glavni zdravstveni sistem je brezupno nesposoben in/ali skorumpiran. . Zdravljenje raka in degenerativnih bolezni je nacionalni škandal. Prej ko se ga naučiš, bolje ti bo." Dr. Alan Greenberg.

 

Poleg tega ta izpoved zdravnika Alana Greenberga ni edinstvena. To pravzaprav pravijo vsi pošteni zdravniki in raziskovalci. Ko boste to razumeli, boste lažje razumeli, da rešitve za vaše zdravje ne boste našli v bolnišnicah ali pri zdravnikih tiste medicine, ki vas prostovoljno, zavestno in namerno ubija, saj vam daje vtis, da vas zdravi; medicine, ki jo je neki strokovnjak poimenoval "Medicina K": K kot konvencionalna, K kot kemična in K kot kriminalna. To učenje z naslovom "Medicina K: Organizirani Genocid" najdete na spletni strani mcreveil.org v razdelku Zdravje. Ne pozabite, da je rešitev za vaše bolezni mogoče najti pri Bogu (božansko zdravljenje), v naravi (zdravljenje z naravnimi rastlinami) ali v dobri prehrani. Prosimo, preberite nauk z naslovom "Bolezen in Prehrana", ki ga najdete na spletni strani mcreveil.org v razdelku Zdravje.

 

Če se vrnemo k primeru koronavirusa, ki je postal instrument izsiljevanja teh luciferijancev do naivnega in prestrašenega prebivalstva, vam želimo dati na voljo nekaj naravnih rešitev problema koronavirusa, ki so jih predlagali afriški naturopati. Nekaj teh načinov zdravljenja je zbral Afričan Mbah Mekem, ki poudarja, da so ti načini zdravljenja učinkoviti pri vseh vrstah gripe in da so namenjeni tako preventivnemu kot kurativnemu zdravljenju.

 

2- Preventivno Zdravljenje

 

Ne pozabite, da je "Bolje preprečevati kot zdraviti". Zato ne čakajte, da zbolite, da bi tekli za zdravljenjem, zaprite vrata boleznim, s preventivo. Cilj preventivnega zdravljenja je okrepiti imunski sistem.

 

2.1- Dobra Higiena Zivil

 

Če želite zapreti vrata bolezni, morate sprejeti dobro higieno hrane, ki sestoji iz izogibanja vsem proizvodom, za katere je znano, da so škodljivi za zdravje. V zvezi s tem priporočamo učenje z naslovom "Duhovno Bojevanje", ki ga najdete na spletni strani mcreveil.org pod naslovom " Nauki, in zgoraj priporočeno "Bolezen in Prehrana".

 

2.2- Limonin Sok + Zdrobljen Ingver

 

Infundirajte jih v vreli vodi;

• Zjutraj in zvečer vzemite vročo skodelico, sladkano z medom;

• Zjutraj si pred odhodom ven v nosnice in na ustnice nanesite malo mentola; enako storite tudi zvečer, preden greste spat.

 

2.3- Limonin Sok + Nageljnove Žbice V Prahu

 

Infundirajte jih v vreli vodi;

Vzemi vročo skodelico z medom, zjutraj in zvečer • ;

Dal malo mentol v nosnice, in na ustnice, preden grem ven, zjutraj; to isto pred spanjem ponoči.

 

2.4- Voda + Sol (Predlaga Dr. Zhong Nanshan)

 

V vodo dajte sol;

Preden zjutraj zapustite hišo, si grlo splaknite s slano vodo; enako storite, ko se vrnete domov;

Zjutraj si pred odhodom ven v nosnice in na ustnice nanesite malo mentola; enako storite tudi zvečer, preden greste spat.

 

Konkretno gre za to, da v kozarec natočite slano vodo, jo dajte v usta, dvignite glavo nazaj, da slana voda dobro izpere vse predele grla, rahlo odprite usta in nekaj sekund grgrajte ter izpljunite vodo. Postopek ponovite trikrat do petkrat zaporedoma.

 

3- Kurativno Zdravljenje

 

3.1- Zdravljenje, ki ga je Predlagal Dr. François Bingono

 

Stroiček česna, ingver, narezano limono dajte v mešalnik, da dobite sok, omenjeni sok precedite in ga zmešajte z medom, nato zaužijte. To je preventiva in zdravljenje za vsako vročino, vključno s koronavirusom.

 

3.2- Česen + Ingver + Apno (Predlaga Dr. Peyou Marlyse)

 

1. metoda:

 

• Vzemite ½ kg česna, ½ kg ingverja, ½ kg limete: dobro očistite in ločeno sesekljajte;

• Skupaj z limeto zdrobite ingver;

• Ločeno zdrobite česen in ga pustite stati 10 minut, da se sprosti njegova aktivna sestavina;

• Zmešajte z malo vode in medu;

• Hranite v hladilniku in jemljite po eno žlico 3-krat na dan 10 dni.

 

2. metoda:

 

• Ingver, česen in 4 limete dobro očistite in operite: narežite jih na majhne koščke in zmeljite v mešalniku;

• Zavrite 3 litre vode:

• Odstavite z ognja, vlijte mešanico, dobro premešajte z leseno palčko, zaprite in pustite, da se ohladi;

• Filter;

• Za okus dodajte med;

• Hranite v hladilniku;

• Četrt kozarca (6,5 cl) jemljite zjutraj in zvečer 10 dni.

 

3.3- Mentol (Ali Citronela) + Čebula + Česen
(Predlaga Mbah Tacheteug)

 

• Razrežite 2 čebuli in česen;

• Zavrite 5 litrov vode in odstavite z ognja;

• Dodajte čajno žličko mentola ali limonske trave.

• Dodajte čebulo in česen.

• Usedite se na stol, lonec postavite med noge, se pokrijte z ledveno rjuho in globoko vdihavajte in izdihavajte 20 do 30 minut, zjutraj in zvečer, 10 dni.

 

3.4- Zdravljenje, ki ga je Predlagal Dr. Noumessi

 

• 1 žlica medu;

• 1/2 čajne žličke kamene soli;

• 4 limone;

• 1 žlica ingverja;

• Vse skupaj zmešajte v kozarcu vode;

• Dobljeno raztopino filtrirajte, odraslim dajte eno žlico, otrokom pa eno čajno žličko, 3-krat na dan.

 

Gripa bo izgubila svojo moč v manj kot petih urah, čez en dan pa o gripi ne bo več govora. Vendar ga je treba piti vsaj 3 ali 4 dni.

 

Če nimate dobrega medu, lahko uporabite sok 4 pomaranč v enaki kombinaciji kot zgoraj. Če nimate pomaranč, lahko uporabite 1 pest zdrobljenega koromača z enako kombinacijo.

 

3.5- Od Začetka Kašelj: Kis + Med

 

• 3 žlice kisa + 1 žlica medu;

• Dobro premešajte v skodelici vode;

• Popijte vse;

• To počnite zjutraj in zvečer;

• Za otroka zadostuje ena žlica kisa in ena žlica medu;

• Nadaljujte 10 dni.

 

3.6- Listi Evkaliptusa + Listi Citronele (Fever Grass)

 

• Kuhajte v petih litrih vode;

• Parna kopel, pokrita z rjuho ali brisačo, z loncem med stegni, sede na stolčku: 20 do 30 minut močno vdihavajte in izdihavajte paro;

• To počnite trikrat na dan deset dni.

 

3.7- Aloe Vera + Limonska Trava

 

• Vzemite 2 velika lista aloe vere, odstranite bodičaste dele, ju dobro operite in narežite na koščke;

• Vzemite pest listov limonske trave, jih operite in narežite;

• Dajte ga v 5 litrov vode;

• Od 3 do 5 minut dobro macerirajte;

• Pokrijte in pustite stati 24 ur;

• Jemljite po en kozarec zjutraj in zvečer 10 dni.

 

3.8- Ananasova Koža + Apno + Ingver

 

• Vse dobro operite in narežite na majhne koščke;

• Vse skupaj zavrite v 5 litrih vrele vode;

• Jemljite po en kozarec zjutraj in zvečer 10 dni.

 

3.9- Čebula + Cesen

 

• Česen dobro očistite: dajte ga v usta, žvečite, zaprite usta, vdihavajte in izdihavajte 3 do 5 minut, odstranite česen in ga zavrzite;

• Odrežite kos čebule, ga položite na nosnice, globoko vdihnite in izdihnite (10 do 12-krat);

• Zjutraj in zvečer ponovite prejšnji dve točki;

• Odrežite oba konca čebule:

• Ponoči ga položite ob bolnikovo posteljo (na stran glave);

• Enako storite tudi v vseh drugih prostorih;

• Čebulo zjutraj vrzite v smeti;

• To zdravljenje izvajajte 10 dni.

 

Nota bene: Čebula je izjemen magnet za bakterije, še bolj pa za viruse, ki se lahko prenašajo po zraku.

 

3.10- Artemisia

 

• Vzemite dobro količino: dobro jo operite in narežite na čisti deski, kot to počnete z zelenjavo;

• Infundirajte v 5 litrih vrele vode: počakajte, da se dovolj ohladi, in precedite;

• Pijte po en kozarec zjutraj in zvečer 10 dni.

 

Dr. Jérôme Munyangi, kongovski raziskovalec, je dokazal, da artemizija ni le učinkovita pri zdravljenju malarije, ampak da ta rastlina popolnoma uniči plazmodij v krvi, kar se ne zgodi z nobenim od zdravil proti malariji, ki so na voljo v lekarnah. Dokazal je tudi, da je infuzija artemizije dvakrat na teden dobro preventivno sredstvo proti malariji.

 

4 - Zaključek

 

Poleg teh načinov zdravljenja obstajajo tudi druga učinkovita zdravila, kot sta Apivirine 500, ki ga je pripravil Dr. Valentin Agon iz Benina v Afriki, in zeliščni čaj Covid-Organics, ki ga je pripravil predsednik Andry Rajoelina z Madagaskarja v Afriki. O tem smo pisali v članku "David Icke: Zarota Covid-19", ki ga najdete na spletni strani www.mcreveil.org v razdelku Zdravje.

 

Zatirani narodi sveta, zbudite se. In vi, ranjeni afriški narodi, ki ste bili dolgo podnožje teh duševno bolnih ljudi, ki vladajo svetu, vstanite in se osvobodite vseh suženjskih vezi. Normalen človek lahko izpolnjuje le voljo tistega, ki ga je ustvaril. Če verjamete, da so vas ustvarile kače, storite voljo teh kač; in če menite, da so vas ustvarili duševno bolni, izpolnite voljo duševno bolnih; in če verjamete, da so vas ustvarili brezumni bedaki Svetovne čarovništva organizacije, izpolnite voljo SZO. Če pa verjamete, da vas je ustvaril Bog, se osvobodite vsega suženjstva satanovih agentov, ki mislijo, da so bogovi na zemlji.

 

Če želite izvedeti, kdo so ti demoni, ki vas ubijajo, medtem ko dajejo vtis, da vas ljubijo in želijo rešiti, se potrudite in preberite članek z naslovom "Primer Gbagbo: Odskočna Deska za Afriško Prebujenje", ki ga najdete na spletni strani www.mcreveil.org v razdelku o iluminatih.

 

Nekateri shizofreni so nas drznili obtožiti, da poučujemo nezakonito medicino, ker naj bi po njihovem mnenju ljudem predlagali naravno medicino, ki nima stranskih učinkov in je dostopna vsem, brezplačno ali skoraj brezplačno. Tem idiotom postavite preprosta vprašanja: Govorite o nezakoniti medicini, nezakoniti v zvezi s čim? Nezakonito glede na koga? V skladu s katerim zakonom je nezakonita? V kateri knjigi ste prebrali, da so življenja drugih ljudi odvisna od vaših kapric? Kdo vas je naredil za bogove nad ostalimi ljudmi na zemlji?

 

Zato ravnajte pravilno, dragi bratje in prijatelji. Pobegnite pred množičnim samomorom, imenovanim cepivo Covid-19, ki ga izdelujejo agenti pekla. Tega ne počnejo, da bi vas ozdravili, temveč da bi vas ubili. Vaši morilci ne morejo nenadoma postati tisti, ki vas želijo rešiti pred smrtjo. Prav tako se izognite tako imenovanim Covid-19 testom, ki vam jih ponujajo. Dobro si zapomnite, da od vampirjev, ki so za življenje in preživetje odvisni le od vaše krvi, ne boste nikoli prejeli nič dobrega.

 

Če se ne odločite za samomor, svoj in svojih otrok, ne zavračajte naravnih in učinkovitih zdravil, ki jih predlagajo naturopati, in se raje zatekajte k strupom, imenovanim cepiva. V primeru, da se odločite zavrniti to strupeno cepivo in vam ga nekaj vnetih kač skuša vsiliti, kot to pogosto počnejo v nekaterih državah, se branite. Z njimi ravnajte kot s kačami. To se imenuje samoobramba.

 

Milost z vsemi, ki ljubijo Gospoda našega
Jezusa Kristusa v neminljivosti!

 

Vabilo

 

Dragi bratje in sestre,

 

Če ste pobegnili od lažnih cerkva in želite vedeti, kaj naj storite, sta vam na voljo dve možnosti:

 

1- Glejte, če so okoli vas še nekateri božji otroci, ki se bojijo Boga in želijo živeti v skladu z Zvočnim Naukom. Če jih najdete, se jim lahko pridružite.

 

2- Če ga ne najdete in se nam želite pridružiti, so vam naša vrata odprta. Edino, kar vas bomo prosili, je, da najprej preberete vse nauke, ki nam jih je dal Gospod in so na naši spletni strani www.mcreveil.org, da se prepričate, da so v skladu z Biblijo. Če se vam zdijo svetopisemski in ste se pripravljeni podrediti Jezusu Kristusu ter živeti po zahtevah njegove besede, vas bomo sprejeli.

 

Milost Gospoda Jezusa z vami!

 

Vir in Kontakt:

Internetna Stran: https://www.mcreveil.org
E-naslov: mail@mcreveil.org

Kliknite tukaj za prenos te knjige v formatu PDF