Opozorila

 

Ta Knjiga je brezplačna in nikakor ne more biti vir trgovanja.

 

To Knjigo lahko kopirate za svoje pridiganje ali da jo distribuirate ali tudi za Evangelizacijo v Socialnih Omrežjih, pod pogojem, da njena vsebina ni kakor koli spremenjena ali spremenjena, in da je spletna stran mcreveil.org navedena kot vir.

 

Gorje vam, satanovi zastopniki, ki ste pohlepni in ki boste poskušali te nauke in pričevanja tržiti!

 

Gorje vam, satanovi sinovi, ki radi objavljate te nauke in pričevanja na Družbenih Omrežjih, pri tem pa skrivate naslov Spletne Strani www.mcreveil.org ali ponarejate njihovo vsebino!

 

Vedite, da se lahko izognete človeški pravici, vendar se zagotovo ne boste izognili Božji sodbi.

 

Kače, gadja zalega! kako boste ubežali sodbi pekla? Matevž 23:33

 

CEPIVO COVID-19:

PROJEKT PLANETARNEGA GENOCIDA

 

1- Uvod

 

Dragi bratje in dragi prijatelji, zdi se nam pomembno, da vam zagotovimo prepis kratkega video posnetka Frédéric Chaumont, ki ves svet svari pred cepivom Covid-19, ki ni nič drugega kot iztrebljanje človeške rase demoni, ki obvladujejo svet. To opozorilo je dovolj jasno in dovolj dokumentiran, da prepriča najbolj skeptični. Sam videoposnetek lahko najdete na Frédéricovem spletnem mestu ali mcreveil.org spletni strani. Za svoje dobro in za dobro svoje družine, jemljite to sporočilo resno, in ga delite čim več. Ves svet je treba opozoriti, dokler je še čas.

 

Svet se bliža koncu in oznaka zveri, objavljenih v Svetem pismu nekaj tisoč leti, je na robu, da so učinkovite, s prihodom vladavine je antikrista. Če želite izvedeti več, preberite Poučevanja z naslovom "Oznaka Zveri", ki se nahaja na samem www.mcreveil.org v meni Konec Časov.

 

Ta strup, imenovan cepivo Covid-19, bo, ko bo lansiran, uveden ljudem v skoraj vseh državah sveta, kot pogoj za potovanja, za delo, za prevoz, za nakupovanje itd. To bo pogoj, ki ga je treba izpolniti, da bi imeli dostop do vsega in uživali svoje svoboščine. Ne pozabite, da ta gnusna odločitev, ki bo sprejeta, domnevno za boj proti pandemiji Covid-19, ne bo imela nič opraviti z željo po zaščiti ljudi pred kakršnim koli virusom. Gre za satanski načrt za uničenje človeštva.

 

Dali smo vam na voljo druge dragocene članke, ki so ogolili ta satanov načrt, med njimi: "David Icke: Zarota Covid-19"; "Covid 19: Prepoved Učinkovitih Zdravil"; "Covid-19: Maske in Kretnje Pregrad so Neuporabne.";"Covid-19: Sočen Posel za Bolnišnice"; "Razkrita laž Covid-19"; "Zdravnik Svari Pred Covid Cepivom"; "Cepivi Covid-19: Orožje Za Množično Uničevanje"; "Profesor Jean-Bernard Fourtillan V Nevarnosti"; "Pogrebni Direktor Razkriva Laž Covida"; "Cepivo: Izjemno Nevaren Strup"; "Resnica o AIDSU"; "Medicina K: Organizirani Genocid"; itd in več videoposnetkov. Vse te članke boste našli na spletni strani www.mcreveil.org

 

2- Opozorilo proti cepivu - Celotna resnica.

 

Frédéric Chaumont, za spletno stran verite-covid19.fr. Pozdravljeni, za vse. Tukaj je resnica o cepivo, ki se Novi Svetovni Red želi naložiti na vse nas. Pred nadaljevanjem se zdi potrebno opozorilo na tem videoposnetku. Vse, kar boste videli in slišali na ta video je bil predmet obsežnih raziskav, s pomočjo Profesor Jean-Bernard Fourtillan, in zaradi Zdravnik Christian Tal Schaller. Vse, kar boste slišali, je popolnoma preverljiva na povezave pod ta video, in je tudi na spletni strani www.verite-covid19.fr.

 

Oglejmo si ta patent: WO 2020/060606 A1, katerega prijavitelj je nihče drug kot Microsoftovo podjetje, ki ga je med drugim ustvaril Bill Gates. Ta dokument datum marec 26, leta 2020. Ta patent zajema zelo veliko količino državah. Pravzaprav skoraj ves planet. Oglejmo si podrobneje ta diagram. Sistem kriptovalut, ki uporablja podatke o telesni dejavnosti. Kaj je to?

 

 

Moški spodaj levo, to si ti, to sem jaz, prvi, ki je prišel.

 

Senzor ustreza nanodelcem, ki bodo dodani v vialo s cepivom. To je malo, kot je čip, ki se vsadi pod kožo vaš urha klicati ali vaš pes. Razlika je v tem, da jih bomo našli na tisoče, če ne milijone, v enem samem odmerku cepiva. Po vbrizganju cepiva jih boste obdržali do smrti in celo po njej. Nemogoče se ga je znebiti, zaznamovan si za vse življenje.

 

Je Uporabnik Naprave, ki je kaj je to? To je vaš mobilni telefon. To bo sposoben komunicirati z nanodelci, ki bo krožijo v žilah. Seveda, vaš mobilni telefon je povezan z internetom, s... In kaj? Z novo omrežja 5G! Od takrat naprej vas lahko izsledijo, ki jih nahajajo oblasti, kadarkoli na dan ali noč.

 

To je nadležno. Bi radi svoj mobitel vrgli v reko? Bi ga radi razstrelili v mikrovalovni pečici? Nevarno je. A previdno, če naletite na nekoga z mobilnim telefonom, ste spet opaženi. In ja! Vsi mobilni telefoni okoli vas vas opazijo. Če vas ne bodo več opazili, boste morali iti sredi oceana, sredi puščave ali gozda, če ne boste videli nikogar z mobilnim telefonom. Kaj če vsi zavržejo svoje mobilne telefone? Da, vendar ne smemo pozabiti, da lahko 5G releje zlahka najdemo v števcih električne energije, v mestnih pohištvenih strukturah, avtobusnih postajališčih, v kamerah za hitrost, rdečih lučkah itd. da bi nas opazili, bo treba spremeniti planet.

 

Poglejmo poenostavitev naš graf.

 

 

Cepiva in nanodelci se mešajo v brizgo. In cepivo in nanodelci so hkrati injicira v vaše telo. Od tega trenutka vas mobilni telefon takoj poišče. In s čarovnijo 5G mrež, vaša lokacija ni več skrivnost za oblasti.

 

Kaj je na meniju za to cepivo? Tukaj je povzetek velikih mor in nesreč, ki jih bo povzročilo cepivo, ki ga želijo vbrizgati v vaše telo:

 

- 4 fragmenti HIV1: AIDSA virus, ki daje ljudem, ki so cepljeni, sindrom AIDS, in imunske pomanjkljivosti, ki rezultate.

- Zaporedja DNK kalčkov malarije, ki dajent malarija v cepljenih oseb.

- 157 dodatne zaporedja DNK in proteinov, (glej patent US 8.243.718 B2), katerih vlogo in prisotnost so nepojasnjeno.

- Nanodelci, ki bi omogočila dokončne nadzor tistih, cepljenih z 5G.

 

Cepivo je ChAdOx1 nCov-19 želijo injicirati v vaše telo vsebuje:

 

- ChAdOx1 nCov-19: Coronavirus Covid-19, ki jih vektor adeno-virus ChAdOx1.

- Z nanodelci opisana v Microsoftovem je patent PCT/ US 2019 / 038084, ki omogočajo nadzor nad njimi z 5G.

- Razkužila, konzervansi, in sicer Thimerosal, ali Formaldehid, in antibiotikov.

 

V Covid-19 je coronavirus umetno izdelano v Franciji, ki jih Pasteur Inštitut, iz Coronavirus naravnih Sars-CoV. Covid-19 je posledica številnih genetskih manipulacij izvedli na sev Coronavirus, Sars-CoV povezane s hudo akutni respiratorni sindrom, SARS, ki izhajajo iz vzorca, ki je naveden pod številko 03 15 89, zbrani od pranje broncho-alveolar pri bolnikih, okuženih z Coronavirus Sars-CoV, ki jih znanstveniki iz Pasteur Inštitut pred letom 2003, v francoski bolnišnici v Hanoju v Vietnamu.

 

Prvi korak: Sars-CoV1 je izdelal prvi patent, 2003, evropski patent EP 1 694 829 B1 in patent U.S 012 8224 A1, iz Sars-CoV zbrani v Hanoi pred letom 2003.

 

Drugi korak: Sars-CoV2 je nadaljevanje prvega patenta, US 012 8224 A1, ki je zaščitena z drugega patenta, US 8 243 718 B2, v letu 2011, od Sars-CoV1.

 

Tretji korak: Covid-19 je bil proizveden iz Sars-CoV2, tako da vstavite v svoj genom, štiri sekvence HIV, AIDS virus, v RNA. Oče Covid-19 je dr. Frédéric Tangy, direktor za inovacije cepivo na Inštitutu Pasteur.

 

Pravzaprav so Covid-19 v Franciji izdelali francoski znanstveniki na Institutu Pasteur iz naravnega koronavirusa Sars-CoV, nato pa ga prenesli v Wuhan, kjer so ga Francozi iz Inštituta Pasteur namerno izpustili, ne da bi to vedeli znanstveniki v laboratoriju Wuhan in kitajska vlada. Ko reče, "Covid-19 ni Kitajski virus," Kitajska Ne Laže!

 

Ko bo cepivo vbrizgano v vaše telo, ne bo imelo takojšnjih učinkov. Šele kasneje boste umrli zaradi malarije, AIDS-a ali katere koli bolezni, s katero vaš imunski sistem ne more ničesar storiti. Nazadnje, s prisilnim ustvarjanjem imunske pomanjkljivosti bo to cepivo odvzelo vsa sredstva za zdravljenje katere koli bolezni, popolnega zločina proti človeštvu.

 

Torej lahko izmerite stopnjo perverznenosti tega cepivnega orožja. Vabimo vse ljudi, ki menijo, da informacije v tem video kot ponaredek-novice, preverite njihovo točnost na povezave, navedene v tem videu.

 

Tako se konča to zaporedje video posnetkov, ki vam ga predlagam, da ga prenesete brez moderiranja in ga široko delite. Zahvaljujem se vam za vašo pozornost in želim vam vse dobro srečo.

 

3- Promotorji tega satanističnega cepiva

 

Promotorji tega satanskega cepiva so Bill Gates in njegovi zavezniki:

 

Bill Gates, Emmanuel Macron, Jacques Attali, Agnès Buzyn, Yves Lévy, Olivier Véran, Jérôme Salomon, Dominique Martin, Tedros Adhanom Ghebreyesus, Anthony Fauci, Frédéric Tangy, Adrian Hill.

 

 

Tukaj! Ljudje vedo, kaj jih čaka! Preostane mu le, da ustrezno ukrepa ...

 

Profesor Jean-Bernard Fourtillan

Zdravnik Serge Rader

Zdravnik Christian Tal Schaller

Frédéric Chaumont

 

4- Zaključek

 

Dragi bratje in prijatelji, vedite, da še nikoli ni bilo dobrega cepiva, kot si lahko preberete v članku z naslovom "Cepivo: Izredno Nevaren Strup", ki ga boste našli na spletni strani www.mcreveil.org, v rubriki Zdravje. Toda za razliko od drugih cepiv, ki so bila namenjena genocidu le nekaj skupin ljudi, je to cepivo proti Covid-19 edinstveno s tem, da želi uničiti celotno človeštvo. Rešite se te zlobne generacije. Časi so mimo. Živimo v tem, kar Biblija imenuje konec časov. Pred našimi očmi se postopoma uresničuje biblijska prerokba. Za tiste, ki niso verjeli v Sveto pismo, je čas, da se posvetite temu. Svetujemo vam, tudi iz radovednosti, da preberete, kaj je Biblija napovedovala pred tisoči leti v zvezi s koncem časa. Preberite odlomek iz evangelija po Mateju, poglavje 24, Luka poglavje 17, in brskanje po knjigi Razodetja.

 

Zdaj, ko se je izkazalo, da je cepivo proti Covid-19 strup, katerega škodljivi učinki bodo nepopravljivi, je vse, kar morate storiti, da pobegnete od njega. Ne sprejemajte cepiva proti Covid-19 za nič na svetu. Ta satanistični strup ne bo uničil samo vašega telesa, temveč tudi vašo dušo. Hočem, da veš, da so vsi ti zlobni fantje, ki te spodbujajo, da vzameš to cepivo vampirji. Prodali so svoje duše hudiču in nočejo sami umreti. To so demoni. Ne poslušal! Če želite razumeti naravo teh ljudi in zakaj so tako hudobni, preberite pouk z naslovom "Razsodnosti", ki ga najdete na www.mcreveil.org

 

Opozorilo: Ko se začne satanistično cepivo Covid-19, boste na televiziji videli več voditeljev tega sveta, s ciljem, da se cepiti pred vsemi. Ne padi v past teh hinavcev. Nekateri bodo dobili svoje cepivo, ki se razlikuje od cepiva, ki vam ga dajo, drugi pa se bodo samo pretvarjali, da so cepljeni. Ne pozabite, da so ti ljudje pravi zlikovci, ljudje, ki jih nikoli ne bi smeli jemati resno. Torej, tudi če vidite, da se cepijo, jih ne posnemajte. Nikoli ne sprejmi tega strupenega cepiva za večno smrt. To cepivo vas bo pripeljalo do fizične in duhovne smrti. NE VZEMI! NE VZEMI! NE VZEMI!

 

Milost z vsemi, ki ljubijo Gospoda našega
Jezusa Kristusa v neminljivosti!

 

Vabilo

 

Dragi bratje in sestre,

 

Če ste pobegnili od lažnih cerkva in želite vedeti, kaj naj storite, sta vam na voljo dve možnosti:

 

1- Glejte, če so okoli vas še nekateri božji otroci, ki se bojijo Boga in želijo živeti v skladu z Zvočnim Naukom. Če jih najdete, se jim lahko pridružite.

 

2- Če ga ne najdete in se nam želite pridružiti, so vam naša vrata odprta. Edino, kar vas bomo prosili, je, da najprej preberete vse nauke, ki nam jih je dal Gospod in so na naši spletni strani www.mcreveil.org, da se prepričate, da so v skladu z Biblijo. Če se vam zdijo svetopisemski in ste se pripravljeni podrediti Jezusu Kristusu ter živeti po zahtevah njegove besede, vas bomo sprejeli.

 

Milost Gospoda Jezusa z vami!

 

Vir in Kontakt:

Internetna Stran: https://www.mcreveil.org
E-naslov: mail@mcreveil.org

Kliknite tukaj za prenos te knjige v formatu PDF