Novačenje za Gospoda

 

Sporočilo vsem, ki si želijo blagoslova

 

Vsem tistim, ki želijo prejeti blagoslove, sporočamo, da je Gospod v postopku pridobivanja vojske prevajalcev, ki bodo nauke www.mcreveil.org prevedli v enega od jezikov, navedenih na spletni strani.

 

Cilj je omogočiti, da bodo vsi čudoviti nauki, ki nam jih daje Gospod, na voljo vsem na svetu. Če dobro obvladate enega od jezikov, ki so na voljo na spletnem mestu, lahko to uporabite za Gospoda. Potrebuje vas, da prevedete te nauke in jih naredite dostopne ljudem vseh narodov, plemen, ras in celin.

 

Ne oklevajte in dajte svoje talente v službo Gospodu, da bi širili njegovo sporočilo po vsem svetu. Če ne morete prevesti naukov, a poznate ljudi, ki to lahko storijo, jih spodbudite, da to storijo.

 

In če imate talent za branje zvočnih in/ali video naukov ali na katerem koli drugem področju, ki lahko pomaga pri napredovanju Gospodovega dela, vas prosimo, da nas kontaktirate.

 

Vaš prispevek je dobrodošel. Gospod vas potrebuje za svoje delo. Tukaj je trenutek, da se naredite koristne Jezusu Kristusu, svojemu Učitelju, in si naberete blagoslove v nebesih. Če želite biti del te Gospodove vojske, ne oklevajte in nas kontaktirajte na mail@mcreveil.org in navedite, v katerem jeziku želite delati.

 

Milost z vsemi, ki ljubijo Gospoda našega Jezusa Kristusa v neminljivosti!

Kliknite tukaj za prenos te knjige v formatu PDF